cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

znižanje plačila vrtca

clock-img

13.07.2005, 09:32

clock-img

moščanka

pencil-img

56

Hojla! Sej mogoče je že kje kaj napisano, torej se bom ponavljala.
Naša damica (12. sep. bo 2 leti) gre 1. sep. v vrtec. Vse smo že uredili razen vloge za znižanje.... še ne. A mi lahko prosim katera pove za katero leto se izpolni vloga za 2004 ali 2005? Nekje mi je prišlo na ušesa, da ko gre 1. v vrtec moraš oddati tudi za eno leto nazaj in za tekoče leto, pa me zanima, če sem sploh prav slišala?!
Hvala v naprej.:zmeden2:

clock-img

13.07.2005, 09:44

clock-img

ciciban

pencil-img

320

Jaz sem vedno dala samo za preteklo leto-ce so pa kaksne nove spremembe,pa ne vem!

clock-img

13.07.2005, 20:35

clock-img

Anonimen

jaz sem ravno danes hodila na občino pa moram dati za leto 2003 mi je rekla potem pa decembra ponovno za leto 2004.nevem kako to majo.skoraj me je kap ko mi je izračunala 33 tisoč.pa ti niso normalni.

clock-img

14.07.2005, 19:15

clock-img

Anonimen

33 tisoč pa res ni veliko.
Jaz računam, da bo več, pa nimava visokih plač. Ampak če je (pri nas) polna cena 90 tisoč... :zmeden2:

clock-img

14.07.2005, 19:30

clock-img

viv_

pencil-img

9144

Meta. - mi plačamo okol 45.000 na mesec. Plača je pa moja malenkost nad povprečjem od mojga pa minimalna.

Se sliši veliko, ampak če preračunaš je to dobrih 260 Sit na uro, v kar je vključena hrana, program, ... to pa tudi ni toliko.

LP

clock-img

14.07.2005, 20:21

clock-img

Anonimen

mogoče za vas res ni veliko a zame je,ker bo v vrtcu le štiri ure plačati pa moramo celo.to ni fer.

clock-img

15.07.2005, 08:22

clock-img

moščanka

pencil-img

56

Hvala vsem za pomoč, zdaj mi je jasno!;)

clock-img

20.07.2005, 17:09

clock-img

Iren@

pencil-img

257

podatki o dohodkih za predpreteklo leto - če otroka vpisuješ prvič,
če je otrok že obiskoval vrtec - podatki za lansko leto

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem