writing-img

znižano plačilo vrtca-kaj upoštevajo?

clock-img

17.01.2008, 23:34

clock-img

silvestra

pencil-img

364

Zanima me naslednje: ko oddaš vlogo za znižano plačilo. Vem da tam v rubrike vpisuješ si lastnik stanovanja, če imaš kakšne delnice-vrednost, avto-vrednost,...itd. Bistvo mojega vprašanja pa je, če ti kaj upoštevajo v primeru da imaš kredit za stanovanje? Ali si to oni lahko kaj pogledajo preko davčne?

lp,silvestra

clock-img

18.01.2008, 08:06

clock-img

Tiamo

pencil-img

3782

odvisno od občine ali upošteva kredit ali ne.... Ne, ne pogledajo preko davčne, moraš pri vlogi oddati fotokopijo stan. pogodbe, fotokopijo pogodbe za kredit in zadnji odrezek o plačilu anuitete..

clock-img

18.01.2008, 11:22

clock-img

DeVilla

pencil-img

752

Meni je bilo novembra rečeno, da se borijo za to, da bi začeli upoštevati tudi kredite.. Zdaj pa ne vem, kako bodo ločili, za kašen kredit gre, verjetno bodo potebna  kakšna dokazila, da je res za stanovanje.. Čeprav ne vem, če je to razvidno iz bančnih papirjev.. user posted image
Je pa res kredit ogromen strošek za proračun in je totalna packarija, da jih ne upoštevajo.. Povejte mi samo eno mlado familijo, ki lahko živi s svojem stanovanju, ne da bi bili zapufani do 30 let!! Šit, kolk me to pojezi... user posted image

Ena in ena je šest... :)

clock-img

19.01.2008, 06:44

clock-img

Skabi

pencil-img

1049

Jaz vsako leto napišem, da imam stanovanjski kredit in vsako elto se mi una na občini,, ko sprejema vloge, ob tem sladko nasmehne in reče: tega pa ne moremo upoštevtaiuser posted image

clock-img

21.01.2008, 14:37

clock-img

ANIME

pencil-img

888

Skabi iz katere občine pa si.

Menda da v LJ ob dokazilu upoštevajo in sicer, da ti znižajo za en plačilni razred. Ampak ni to 100%

Kot pravi pregovor: Be careful what you wish for.
03.10.08 sva dobila kar dva razgrajača.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem