cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

zobar

clock-img

09.02.2006, 11:34

clock-img

emily1

pencil-img

7

Pozdravcek!

Mene pa zanima laj menite o obisku zobozdravnika pri starosti  eno leto?  Je to  dobro zanj  da se vidi kako zobki izraščajo in da se otrok malo navadi) ali pa je vse skupaj le ena  matrarija za otoka, ki pa mogoce tako hitro niti se ni potrebna?

clock-img

09.02.2006, 11:39

clock-img

Anonimen

mi smo bli, ene clo kličejo pisno na pregled. fajn je da ti mal razložijo kako in kaj. za našo tut ni blo matranje je prov z veseljem držala usta odprta user posted image  mela je pa že 16 zob!

clock-img

09.02.2006, 14:04

clock-img

Mikica

pencil-img

524

Naš malček ima jutri tretji obisk pri zobarju. Prvič je bil pri 6 mesecih (pa nobenega zobka še ni imel user posted image ) , potem pa na vsake 6 mesecev. Pogleda razvoj cele ustne votline, pa malček se razgleda po ordinaciji. Naš se je prav fino počutil, vse mu je bilo blazno zanimivo.

clock-img

09.02.2006, 14:37

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Ja, je fajn, da gre takrat, če imaš to možnost. Našemu so takrat samo malo pogledali v usta in ugotovili, da ima spodnjo levo dvojkico in trojkico zraščeno, vmes pa globoko zarezo, ki se je ne da lepo čistit. Zobozdravnica je priporočala zalitje te zareze in tako mu je to naredila zdaj pri letu in pol. Če bi šel k zobarju prvič pri treh letih, bi bil zobek do takrat verjetno že načet, če ne fuč.

clock-img

09.02.2006, 16:26

clock-img

b.nika

pencil-img

210

Pri nas kličejo pri 9.mesecih k zobarju in se mi zdi to res fajn.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem