writing-img

zobar nujno

clock-img

11.12.2008, 08:08

clock-img

pikapaka

pencil-img

38

Prosim za ime kaknega otroškega zobozdravnika iz Ljubljane in okolice, ker je mojega 4 letnega otroka začel boleti zob. Pred časom mu njegov zobozdravnik še ni žele popraviti, zdaj pa je do 15. januarja odsoten.
Rabim enega čimprej, nekoga, ki zna z otroki delati in ga bo pripravljen čimprej vzeti.

Lepo prosim za podatke

clock-img

11.12.2008, 10:13

clock-img

bskrle

pencil-img

3409

Z bolečinami bi moral vzeti vsak otroški zobozdravnik v ZD. Sicer pa mora imeti nadomestilo, če ga ni.

clock-img

11.12.2008, 10:15

clock-img

pikapaka

pencil-img

38

saj ima nasomestilo, samo problem je v tem, da sva midva v Ljubljani, zobara pa ima na štajerskem in mi se ni vozit tja samo zaradi tega.
Kar tako tukaj pa ga vrjetno ne bo nobeden vzel
morda kakšen privatnik

clock-img

11.12.2008, 10:18

clock-img

kmarija

pencil-img

304

Pa pejta na Metelkovo (nujno zobozdr pomoč) po 19. uri. Tam imajo ziher zobozdravnika za otroke.

clock-img

11.12.2008, 11:27

clock-img

jakaracman

pencil-img

2011

IZVIRNO SPOROČILO: kmarija

Pa pejta na Metelkovo (nujno zobozdr pomoč) po 19. uri. Tam imajo ziher zobozdravnika za otroke.

Ja komaj čakajo na paciente, ki imajo drugje svojega zobozdravnika.user posted image
Privat  je dentalni studio Čelesnik na Celovški.Imajo otroško zobozdravnico.Probaj.

clock-img

11.12.2008, 11:28

clock-img

Shorty_

pencil-img

6792

IZVIRNO SPOROČILO: kmarija

jz sem mogla prit po 21 uri, pa zastonj je za ljubljančane ostali pa mislim da morajo plačat

clock-img

11.12.2008, 11:49

clock-img

pikapaka

pencil-img

38

saj ne gre za plačilo, gre za to, da se mi ne da vozit na štajersko, ker imamo druge plane, pa sem mislila, da lahko kam gremo, da pogleda popravi in plačam in je, pa seveda da je prijazen, da se otroku ne zameri zobozdravnik.
Hvala za nasvete, morda ša kakšen, drugače pa gremo na štajersko.

clock-img

11.12.2008, 12:21

clock-img

vilincka

pencil-img

18

Nekaj imen in tel. št. sem ti poslala na ZS.

clock-img

11.12.2008, 12:30

clock-img

lotoska

pencil-img

768

Sem tudi jaz iskala eno super zobozdravnico - Šehovič Šeherezado in sem ravno ugotovila, da je šla v privat, na Celovško 93 v Lj.

Jaz bom hčerko naročila k njej.

clock-img

11.12.2008, 12:33

clock-img

pikapaka

pencil-img

38

najlepša hvala za podatke, bom kontaktirala in sporočila kako smo zadevo uredili, za kakšne druge predloge se priporočam

clock-img

11.12.2008, 16:51

clock-img

Spark

pencil-img

1863

Šehovič Šeherezadao sem pa jaz imela v srednji šoli. To je pa fantastična zobozdravnica.

A kaj veste a ima sedaj samo otročke ali vse, in ali ima na koncesijo ali kaj?

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem