cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

zobek

clock-img

02.01.2009, 16:24

clock-img

Boletina

pencil-img

3

Oj!
Imam eno vprašanja. Naša mala je stara 8 mesecev, nima še zobka, ampak sumim, da prvi že prihaja na plan. Danes ima povišano temparaturo, prehlajena ni, je občutljiva, a mislite, da je za to kriv zobek?

clock-img

02.01.2009, 16:31

clock-img

Majuska

pencil-img

9092

Ja bi znalo biti. Boš videla jutri, malo pretipaj dlesni ... naš pobič je imel zelo ostre konice zob user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

clock-img

02.01.2009, 18:44

clock-img

.muki.

pencil-img

120

Kot pravi Majuska bi znalo biti. Moja pikica je imela 6 dni pred izrastom 1 zobka temperaturo  celo 39,2. zdaj ko je prišel 2 zobek pa je bila temperatura 7 dni prej ampak malo nižja cca 38,5. Ni nič smrkala ali kašljala, temperatura pa je minila sama od sebe.  Tako da je možno!

Lp, muki

http://muki.moj-album.com/

clock-img

02.01.2009, 20:59

clock-img

pob@linček

pencil-img

233

Jaz povsod berem da ce zobki rastejo ni vrocine ampak ravno obratno,ce je vrocina da zelo radi zacnejo rasti zobje,kar bi prej verjela.Potem bi po moji logiki meli vsi skoz vrocino ker nam rastejo lasje.Res da to manj boli sam (proces) je pa isti.user posted image

mami in oci je najlepsi poklic za celo zivljenje

clock-img

03.01.2009, 22:46

clock-img

Boletina

pencil-img

3

Kot kaže skoraj ne more biti druga kot zobek. Danes je vročina popustila, ampak ni še pa minila. Včeraj me je zgrabila panika in sem poklicala zdravnika, kateri mi je rekel, da otrok nikoli nima vročine zaradi rasti zobka.
Včasih je res bolje poklepetati z mamicami, da si izmenjamo svoje izkušnje . Hvala za odgovor.

clock-img

03.01.2009, 23:00

clock-img

maja24

pencil-img

2514

IZVIRNO SPOROČILO: Boletina

Kot kaže skoraj ne more biti druga kot zobek. Danes je vročina popustila, ampak ni še pa minila. Včeraj me je zgrabila panika in sem poklicala zdravnika, kateri mi je rekel, da otrok nikoli nima vročine zaradi rasti zobka
Včasih je res bolje poklepetati z mamicami, da si izmenjamo svoje izkušnje . Hvala za odgovor.

Men je tut ko rekla P,da zaradi vročine rastejo zobki.

Ela čebela

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem