writing-img

zobek

clock-img

09.03.2009, 10:50

clock-img

*nina*

pencil-img

686

pozdravljene

naša pupa se že par dni zelo slini, rokice ima skoz po ustih ( pa ni lačna), danes sem pa opazila na dlesni trdo belo pikico...ali je možno, da imamo prvi zobek, naj pa povem da bo v petek stara 2mesecauser posted image zato mi je malo čudno, da bi bil zobek.

clock-img

09.03.2009, 11:03

clock-img

cupacups

pencil-img

255

nasa se je slinila 2 mesca preden je zob ven prisel...
pa se je tud vidl belo....ampak so ble slinaste bulice al nevem kaj ze, je P tako povedala.

clock-img

09.03.2009, 11:04

clock-img

cupacups

pencil-img

255

pa se to...je bla pa mal manj raspolozena ko ji je sel zob ven....spanje ponoci je blo drugacno, se je zbujala,kakec je bil drugacen(bol tekoc)...

clock-img

09.03.2009, 11:19

clock-img

clara23

pencil-img

889

IZVIRNO SPOROČILO: cupacups

nasa se je slinila 2 mesca preden je zob ven prisel...
pa se je tud vidl belo....ampak so ble slinaste bulice al nevem kaj ze, je P tako povedala.

podpis

clock-img

09.03.2009, 11:49

clock-img

benika

pencil-img

7793

Naš še slini že od 1. meseca dalje pa je star 14 mesecev. Zobke je pa dobil pri 7. mesecih in prav tako je imel belo bulico že ene 2 meseca prej vidno.

clock-img

09.03.2009, 12:31

clock-img

žab*ca

pencil-img

395

Tudi naš se zelo slini že 2 meseca(star 3 m.),in imel pri enem mesecu belo pikico,ki je bila trda kot zobek,vendar ni nič rastlo,bilo skoz enako.Padiatrinja je rekla,da je verjetno samo cista.In je bla res,saj je s časoma izginila.

clock-img

09.03.2009, 16:27

clock-img

AnciM

pencil-img

1222

Naš je prvo takšno pikico dobil tudi tam okoli 2 meseca. Sedaj pri 6m jih ima že 5, pa še nič kaj ne kaže, da bodo dejansko ven pokukali zobki. Slini se in v usta tlači vse kar najde pa itak že od 3m nonstop.

27.8. 2008 se nama je pridružil čmrlj Uroš.
17. 2. 2010 pa še Blaž.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem