writing-img

zobki, vročina, jok,driska,...

clock-img

28.06.2006, 23:19

clock-img

popek24

pencil-img

55

Živjo!

Spet ti zobi ja. user posted image  Ampak kaj ko je pri vsakem drugače in vsako mamico skrbi kaj zdaj.user posted image

Torej...stari smo skoraj 9 m in smo v zadnjem tednu dobili kar dva zobka. Par dni po tem (NE PRED TEM) pa naenkrat visoko vročino, ki je trajala štiri dni. Pa drisko. Poleg tega smo zelo bogi, sitni, jokavi-ne vem točno kako bi temu rekla.

user posted image je tako občutljiva da je kaj. Ali se kateri sanja ali je to zaradi zobkov, ali je bilo pri vas kaj podobnega. Cel dan hoče bit na meni, je ne smem dat iz rok niti za minuto. Ko jo dam ležat za previjanje je grozen jok, v glavnem cel dan samo joče in za zaspat se matramo po 2 uri. Je prav grozno, ko sploh ne vem kaj naj počnem da bo ok. user posted image

papa

Samo enkrat se živi...

clock-img

28.06.2006, 23:34

clock-img

Katrin

pencil-img

4173

Tile zobki resnično matrajo naše malčke. Pomagati pa prav dosti ne moremo. Lahko jih le tolažimo in cartamo ter le upamo, da bo kmalu mimo.

Čimmanj težav user posted image

Be the Peace and Harmony you desire...

clock-img

29.06.2006, 08:09

clock-img

Anonimen

A sirup proti vročini pomaga? Jza bi ga namreč dala, da bi se mala bolje počutila. Pa 4 dni vročina zaradi zob se meni zdi malo sumljivo. No, ne vem, mi nismo imeli niti trenutka vročine zaradi zob.

clock-img

29.06.2006, 08:29

clock-img

tulip

pencil-img

917

user posted image Paracetamol- pomaga proti vročini in proti bolečinam, če je hudo mu ga kar daj, ga bo pomirilo. Pa kaj hladnega za dlesni grist. Predvsem pa čakat da mine!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem