writing-img

zobki-problem

clock-img

16.08.2010, 22:55

clock-img

leo**tia

pencil-img

879

imamo 17mesečnicoki si na silo pere zobke..naj povem da ima prve 2 kot bi imela obrabljene,ima skrhaneuser posted image user posted image ..mogoče ima tako slabezobke da seob ugrizu v igrače malo sterejo==?????????????prosim za nasvet..zobar ima polne roke dela,tak da ne vem......moramo čakat na vrstouser posted image user posted image ..ima 12zobkov vsi so lepi razenprva 2..grize pa vse kar ji pride pod zobeuser posted image

clock-img

17.08.2010, 09:47

clock-img

koala

pencil-img

5539

Če so zobki poškodovani oz. če zgledajo tako je to za moje pojme nekaj kar mora zobar obravnavati prednostno. Jaz bi vztrajala da jo pregleda.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

clock-img

17.08.2010, 14:00

clock-img

leo**tia

pencil-img

879

bom vztrajala...ker so poškodovani..zdaj se je glih 1mm zobka skrhnil stran...user posted image user posted image user posted image user posted image ...kako pa to ndelajo??a namažejo skim??možno da si noče prat tud ker ji mrzlo gre gor če so poškodovani..ampak ti prvi izgledajo res kot da so od papirja...ker se takolomijo-kot nohti...sam nevem kako bo,ker meni noče ust odprti,zobarju pa sploh....

clock-img

17.08.2010, 14:44

clock-img

leo**tia

pencil-img

879

ravno sem spet klicala< zobarja in pravi da imajo gužvo in da bo treba čakat 1mesecuser posted image user posted image user posted image ..bom ju kar k drugemu zapisala pa bomo ju3 šli se pokazatuser posted image

clock-img

17.08.2010, 21:33

clock-img

leo**tia

pencil-img

879

naj povem še to da še vedno pije iz stekleničke..prosim nasvet kako odvaditi??problem je da zaspi samo s flašo kakava ali čistega mleka..čez dan tudi zaspi samo s flašo...za spanje bom ji ostavila,čez dan pa dobi kozarec,ali magični lonček??nasveti??

clock-img

17.08.2010, 23:13

clock-img

tropical

pencil-img

2079

IZVIRNO SPOROČILO: leo**tia

naj povem še to da še vedno pije iz stekleničke..prosim nasvet kako odvaditi??problem je da zaspi samo s flašo kakava ali čistega mleka..čez dan tudi zaspi samo s flašo...za spanje bom ji ostavila,čez dan pa dobi kozarec,ali magični lonček??nasveti??

Moj tri letnik pije mleko zvečer še vedno po flaški (dudi). Jaz bi vstrajala pri zobozdravnici da pregleda zobke , drgače pol bi pa zamenjala zobozdravika.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem