cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

zobki

clock-img

16.09.2008, 13:33

clock-img

Čampi

pencil-img

51

imam starega fantka osem mesecev in zaenkrat še nimamo nič zobkov.user posted image
me pa zanima, kakšni so znaki in kako pomagati, ko začnejo nagajati zobkiuser posted image
smo imeli v nedeljo vročino in že dva dni nič ne jemo, ko mu hoče pogledat v usta pa mi sploh ne pusti in smo mislili, da so zobki. pa sva šla danes k zdravniku in je rekla, da je viroza in da so znaki za zobke bistveno drugačniuser posted image

clock-img

16.09.2008, 13:39

clock-img

Doll

pencil-img

1726

Napete rdeče dlesni tako je zagotovo da bodo zobki,vse ostalo slinjenje,drgnjenje pa niso znaki zobkov ;)

clock-img

16.09.2008, 15:38

clock-img

katy82

pencil-img

1856

Kaj pa če mala grize spodnjo ustnico in pri tem in pred tem dela grimase bolečine?A je to lahko kak znak da jo že matrajo?Je pa zelo razdražljiva zadnje dni in je istočasno začela to počet

10.5. smo končno dočakali našo prelepo mačkico Laro
12.5. pa sem postala teta malemu lumpu Anžetu
Le kaj nam bo prinesel 16. december

clock-img

16.09.2008, 15:50

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Doll

Napete rdeče dlesni tako je zagotovo da bodo zobki,vse ostalo slinjenje,drgnjenje pa niso znaki zobkov ;)

Naša je stara 3 mesece, pa že kuha, rdeča lica, slinjenje na izvoz že par tednov, tak da:):) spodaj pa se že vidi zaznamek zobkov.user posted image user posted image user posted image

clock-img

16.09.2008, 20:18

clock-img

Paštetka

pencil-img

7346

IZVIRNO SPOROČILO: katy82

Kaj pa če mala grize spodnjo ustnico in pri tem in pred tem dela grimase bolečine?A je to lahko kak znak da jo že matrajo?Je pa zelo razdražljiva zadnje dni in je istočasno začela to počet

Ja, lahko da. POnavadi začenjo ustnico noter vlečt, ko dobijo že zobke, ker ugotovijo, da je nekaj drugačenega v ustih user posted image . Mogoče, tvoja že čuti, da se nekaj tam dogaja user posted image

http://www.220stopinjposevno.com/220730-food-styling.html

clock-img

16.09.2008, 21:11

clock-img

anita4

pencil-img

253

Pri nam na žalost ni bilo nobenega znaka, samo naekrat so pokukali.In zdaj pri 9 mesecih jih imamo že 6.
Sem pa včeraj z prstekom probala če lahko še kaj pričakujemo me j epa vgriznil do krvi,tako da nič več tiščanja prstov v ustauser posted image

Und alles nur weil ich dich liebe...und ich nicht weiss wie ich dir sagen soll,
komm ich zeig dir wie gross meine liebe ist
und bringe mich fuer dich um.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem