writing-img

zobki

clock-img

20.01.2009, 19:54

clock-img

romy27

pencil-img

132

pozdravljene,

jaz sem svoji 7.mesecni user posted image zacela dajati podobne stvari za jest kot jemo mi veliki..a zal zaradi le 2 zobkov ne more zgristi in se ji zatika hrana..pol sem ji kupila prav posebno pastico za otroke,pa kljub temu ji ne gre

kaj ste ve vse miksale ali ste dajale tudi vecje kose?

clock-img

20.01.2009, 20:32

clock-img

melanija

pencil-img

934

Moj je star 11 mes in ima 2 zoba spodaj, zrasla sta mu decembra. Od kar smo mu začeli dodajat mu jaz dajem kos kruha v roke (skorjo),da jo je cuzal, pa bebi piškote, ko še ni imel zoba je jedel sam kos banane, nikoli mu nisem miksala, kvečjemu večje kose sem mu z viloco malo pretlačila.  Tako da sedaj pri tej starosti je praktično vse, od šune, pršuta, kos sira,....je sam. Nikoli se mu ni zaletelo.

MOja kolegica, se pa sedaj jezi - punčka ima eno leto in 8 zobkov, od vsega začetka ji je vso  hrano pasirala in še sedaj ne zna sama jesti nobene stvari. Ji je začela dajati kos kruha ali piškot pa ji ne gre najbolje od rok.

Raje kot da hrano miksaš, samo pretlači, da bodo tudi koščki, tako se bo prej navadila jesti, ti naši mali so precej iznajdljivi ko gre za hrano.

clock-img

21.01.2009, 12:22

clock-img

BUŠICA

pencil-img

1717

melanija, se strinjam s tabo, ampak ni pršut zelo neprimerna hrana za 11 mesečnika?! pa to je ja preslano, pa še jaz to včasih težko prežvečim s svojih 32 zob user posted image .

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem