cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

zobki

clock-img

25.05.2005, 12:00

clock-img

Miško

pencil-img

189

Koliko časa po tistem, ko so vaši otročiči dobili prvi zobek, je potem pokukal še drugi? Naš drobižek je pred dvema tednoma (pri 7 mesecih in 1 tednu) dobil obe enkici spodaj, je pa po enem tednu dobil vročino in se prehladil, zdaj je že bolje, si pa ves čas tlači roke v uste.

Ali imajo otroci probleme samo ko zobki prebijajo dlesen, ali tudi potem, ko rastejo? In koliko časa rastejo, preden so celi zunaj?

Thanks za info

LP

Miško&Matija

clock-img

25.05.2005, 12:04

clock-img

tia&silvija

pencil-img

366

Prvi zobek 14. april, drugi zobek 5. maj, torej razlika cca 20 dni.
Me zanima če bomo mi tudi sedaj dobili tretji zobek?
Sem pa slišala, da zobki rastejo od enega meseca do dva narazen. Je pa tudi res, da je pri vsakem otročku drugače.

LP, S&T

clock-img

25.05.2005, 12:05

clock-img

total

pencil-img

4453

Mi smo ga pa včeraj dobili:bravo:

clock-img

25.05.2005, 12:05

clock-img

ZARA

pencil-img

17227

Pri Zari je trajalo celo večnost...ne vem,mogoče par tednov...
Ja, problemi so dokler zobek ne prebije dlesni,pol je ok...saj pri Zari je tako!!
lp

clock-img

25.05.2005, 12:07

clock-img

viv_

pencil-img

9144

Mirni sedaj rastejo trojke - potem smo pa "kompletni". Ampak jo mora ful bolet, ker ne pusti zobkov umivat, pa slina ji teče v potokih... Kriza. Upam, da bi hitro mimo, ker to traja že od četrtka.

clock-img

25.05.2005, 12:09

clock-img

Anonimen

Pri nas je bilo razlike 2 meseca. Enke spodaj pri sedmih mesecih - enke zgoraj pri devetih mesecih.

clock-img

25.05.2005, 13:54

clock-img

puncica

pencil-img

9847

enih 14 dni za prvim ej dobila drugega zdej imamo pa pri enem letu dva uauuuuu:)-:)-

clock-img

26.05.2005, 09:18

clock-img

Pupica

pencil-img

4847

Prvi zob pri 8 mesecih, drugi pri 8.mesecih in pol.Obadva sta bila enici spodaj.9nebesa

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem