writing-img

zobki in dojenje

clock-img

12.06.2008, 17:18

clock-img

p&b

pencil-img

747

Sicer še nimam teh težal pa vendar ,moja mala je stara 7 mes.in ima spodaj obe enkici,sedaj sem opazila,da ima zgoraj dvojkico zunaj,pa se bojim da me bo kdaj vgriznila v bradavičko,ima katera te izkušnje in kako ste dojile naprej?

Hvala in LP!

< Sporočilo je popravil Katrin RR -- 12.6.2008 20:03:57 >

clock-img

12.06.2008, 17:52

clock-img

Duškica

pencil-img

559

Ko te vgrizne - boli kot hudič. Moraš jo prijet za nos in bo spustila!!

Obogatimo svoje življenje.
Ne s stvarmi, ki imajo vrednost,
ampak s stvarmi, ki so vrednote.

clock-img

12.06.2008, 18:32

clock-img

muck

pencil-img

121

Mene ni še nikoli, moram potrkat. Zanj so zize svete in se jih ne pipne (z zobmi), ko je.

Najboljša igrača je: atiiiiiiii.
http://rubens-place.myminicity.com/
http://rubens-place.myminicity.com/ind
http://rubens-place.myminicity.com/tra

clock-img

12.06.2008, 19:41

clock-img

Pandica

pencil-img

5280

Moja ima že tut 2 zobka zunaj pa me še ni nikol vgriznila user posted image

clock-img

12.06.2008, 20:05

clock-img

Katrin

pencil-img

4173

Mene ni naša user posted image  nikoli ugriznila user posted image

Be the Peace and Harmony you desire...

clock-img

12.06.2008, 20:11

clock-img

skuštrana

pencil-img

7010

Liza me ni nikoli ugriznila, ta mali pa ima trenutno en zob pa me je že parkrat stisnil...Boli.
Jaz ga pogledam in mu rečem Ne, to boliuser posted image In potem ko čuje ne je užaljen in se usteca raztegnejo v tak jokecuser posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

clock-img

12.06.2008, 20:20

clock-img

Paštetka

pencil-img

7346

Ugriznil me ni. Me je pa fajn potegnil z zobmi, ko se je npr. odstavil ali kako drugače obrnil. Boli kot hudič. Mislim, da se je to zgodilo eni 3-5 x. Jaz sem kar zakričala od bolečin zraven. No, potem se je pa še prestrašil user posted image

http://www.220stopinjposevno.com/220730-food-styling.html

clock-img

12.06.2008, 20:53

clock-img

*kinnie*

pencil-img

3931

Mene ni naša user posted image nikoli ugriznila....

clock-img

12.06.2008, 21:42

clock-img

AinB

pencil-img

903

Moja prijateljica je po parih ugrizih bila primorana prenehati dojiti, ker jo je do krvi user posted image user posted image user posted image  tako je pač bilo. K sreči je bila že vajena trde hrane ...
Ne sliši se lepo, ampak prav vsega pa tudi človek ne more tolerirati.

clock-img

12.06.2008, 21:46

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Mene je tudi pogrizla, ja. user posted image

clock-img

12.06.2008, 21:47

clock-img

mama11

pencil-img

1385

Samo 2x, ker sem ji ponujala še, pa ni hotela več... torej sem si sama kriva.user posted image

clock-img

12.06.2008, 22:26

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: AinB

Moja prijateljica je po parih ugrizih bila primorana prenehati dojiti, ker jo je do krvi user posted image user posted image user posted image  tako je pač bilo. K sreči je bila že vajena trde hrane ...

Da bi zaradi tega nehala dojiti?! user posted image

Mene je že parkrat ugriznil do krvi in res svinjsko boli. Mislim, da sem bla kar sama kriva, ker sem mu ponujala, pa ni hotel več. Parkrat pa me je kr tako, iz veselja. Kaj pa vem. Ko sem zakričala od bolečine, se je zasmejal na ves glas. Itak pa zadnje čase ponavadi dojim z nastavkom, tako da ni panike. user posted image  user posted image  user posted image

clock-img

13.06.2008, 00:08

clock-img

Pandica

pencil-img

5280

IZVIRNO SPOROČILO: tianna

Jaz tut nebi nehala. Tako kot je napisala Tianna, takrat pač začneš dojiti z nastavkom.

clock-img

13.06.2008, 00:09

clock-img

sandra85

pencil-img

5983

zaenkrat me še ni ugriznil, če bi pa bila kriza, pa zaradi tega nikakor nebi nehala dojituser posted image user posted image user posted image bi raje uporabljala nastavke

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

clock-img

13.06.2008, 00:10

clock-img

sandra85

pencil-img

5983

IZVIRNO SPOROČILO: Pandica

IZVIRNO SPOROČILO: tianna

Jaz tut nebi nehala. Tako kot je napisala Tianna, takrat pač začneš dojiti z nastavkom.

no, si me za malo prehitelauser posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

clock-img

13.06.2008, 06:57

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

13.06.2008, 07:14

clock-img

anju

pencil-img

2573

mene je ugriznil že prevečkrat. najbolj učinkovit način preprečevanja je bil neodzivnost. kot da ni nič. če zakričim ali pokažem prst (...) to je tako zanimivo, da je ugriz treba ponovituser posted image boli pa, sem bila tudi že skori obupana... ampak zgleda da se bradavice navadijo tudi na touser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem