writing-img

zobna ščetka

clock-img

19.11.2004, 18:56

clock-img

bojanap

pencil-img

2

Živjo!

Zanima me če kakšna uporablja električno ščetko za svojega otroka. Moj je star tri leta in ima precej slabe zobke. Ne vem ali bi jo uporabljala ali ne:zmeden2:

Če kakšna kaj ve o teh ščetkah naj mi prosim odpiše.

Hvala in čao.

Bojana

clock-img

19.11.2004, 21:47

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Po moje je vseeno, če je električna ali navadna, glavno je, da se jo redno in pravilno uporablja. Tudi moj ati, ki je zobozdravnik, tako pravi. Res pa je, da z el. ščetkami nimam izkušenj.:ups:

Zakaj pa ima tvoj malček slabe zobke?

LP, Jana

clock-img

19.11.2004, 22:05

clock-img

bojanap

pencil-img

2

Ne vem, mogoče je dedno.Jaz sem imela mlečne zobe full slabe, vse piškave. :)- Sam zdej imam pa še kar, sicer imam veliko plomb ampak drugače so ok.

Nekaj časa si zob ni pa ni hotel umivati. Potem smo ga do tega pripravili s knjigo o Capiju in Lumpiju, kupovali smo različne oblike ščetk. Zdej je pa aktualna ta električna k brni in je spet zanimivo.

Me pa samo skrbi, da ne poškoduje sklenine ali pa dlesni.

Hvala za odgovor Jančika

:zaspan: noočko Bojana

clock-img

19.11.2004, 22:40

clock-img

Anonimen

Tudi mi imamo električno ščetko, ampak jo ima Tibor za po tepihu, pa za po kavču in podobno, he, he. Umivamo pa se kar z navadno, sicer vsako jutri in zvečer, vmes pa si jih umivajo tudi v vrtcu. Se mi kar fino zdi, ker je bil že pri dveh letih lepo navajen umivati zobe. Saj je imel vmes tudi "izpade", ampak nič hujšega.

clock-img

20.11.2004, 08:36

clock-img

SILVA

pencil-img

1129

Do 6 leta se je ne priporoča.
lp

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem