writing-img

zobna pasta

clock-img

12.12.2005, 19:54

clock-img

tins

pencil-img

385

zDRAVO!
Zanima me, kdaj ste začele uporabljati zobno pasto za umivanje zobkov vaših tamičkanih? Jaz svoji 7-mesečnici zaenkrat zobke zdrgnem z gazico, ampak sedaj sem dobila eno mini mini zobno ščetkico, pa bomo z njo probali. Lahko napišete še, katero pasto uporabljate. Čaouser posted image

clock-img

12.12.2005, 20:15

clock-img

nynna

pencil-img

576

Mi uporabljamo NENEDENT za otroke ki še ne znajo izpljuniti brez fluora. Ne vem, upam da je vredu.

clock-img

12.12.2005, 20:16

clock-img

nita

pencil-img

848

Zobno pasto lahko začneš uporabljat šele, ko se otrok nauči dobro izpljuvati, kar pa verjetno še ne bo tako kmalu. Ti ji kr še naprej umivaj z gazico (mokro), lahko pa podrgneš tudi s krtačko (suho). Me smo ble ravno v sredo na prvem preventivnem pregledu pri zobozdravnici in so tole čisto frišne informacije user posted image .

clock-img

12.12.2005, 20:45

clock-img

tins

pencil-img

385

Nita, kolk ste pa stari?? V bistvu pa sploh ne vem, kdaj se gre na 1.pregled (edino to predavanje v materinski šoli sem zamudila user posted image ). 

clock-img

12.12.2005, 21:31

clock-img

ona

pencil-img

3685

Naša ima 11 mesecev in ji tudi nekje od 7 meseca umivam zobe z majhno zobno ščetkico,brez zobne paste.Pri starejšemu sem ravno tako delala.V bistvu ji malček podrgnem po zobkih in prav uživa!user posted image

clock-img

12.12.2005, 22:15

clock-img

CatJa

pencil-img

5068

Na prvi pregled gre pri enem letu, pravzaprav je bolj pogovor kot pregled. Midva Janu še (pri 19m) ne dajeva zobne paste.

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

clock-img

12.12.2005, 22:57

clock-img

manga

pencil-img

6

Torej ne uporabljate zobne paste oziroma uporabljate zobno pasto brez fluora. Ali ste dajale oziroma še dajete svojim malčkom tiste tablete s fluorom?

Mi (pri 11 mesecih) namreč ne dajemo tablet, zobke pa čistimo 2x dnevno z zobno ščetko in pasto s fluorom (seveda minimalno paste).

clock-img

13.12.2005, 01:12

clock-img

KODA

pencil-img

4015

Naš tamali je šele pri 3 letih sprejel pasto.Najraje ima lumpijevo,ki ima okus po coca coli.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

clock-img

13.12.2005, 14:00

clock-img

tins

pencil-img

385

O bog, ta je pa močna: tud pasta z okusom po coca-coli obstaja al kaj (ampak še bolj smešna je za pse: pasta z okusom po piščancuuser posted image user posted image ). lp

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem