writing-img

zobna pasta in malčki

clock-img

26.09.2006, 21:00

clock-img

sanasan

pencil-img

1264

pri kateri starosti ste jo začele uporabljati in katero?
zadnje tedne imava z malo prave boje pri umivanju zob, pa sem ji mislila še malo 'popestrit' zadevo, ker noro rada pljuva in hoče mojo zobno pastouser posted image
jaz sem zadnje čase po njenem umivanju zob samo še za pod tušuser posted image , pa tako dobro nama je šlouser posted image

clock-img

26.09.2006, 21:01

clock-img

Anonimen

Jaz zobno pasto kupujem v lekarni in je primerna od 4 meseca naprej.odkar ima zobke jih umivamo z zobno pasto,ki je zanj primerna

clock-img

26.09.2006, 23:39

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Moji je pri njenih 15 mesecih tudi najbolj všeč najina zobna pasta, pa čeprav peče. user posted image  Saj je tudi z otroško zadovoljna, a potem hoče še pekočo. user posted image  Ji pač še enkrat umivam zobke.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

27.09.2006, 02:13

clock-img

Rožica I

pencil-img

4047

Weleda za mlečne zobke. Dobiš jo v DM, 800 sit. Lahko pa jo pogoltne- pri nas je to najbolj zanimivo user posted image .

ROŽICA

clock-img

27.09.2006, 10:27

clock-img

mily

pencil-img

876

Jaz ji kupim kr Aquafresh kids. Je zelo podobnega okusa, kot za odrasle, le peče ne.

Ali poznate najzanesljivejše sredstvo, s katerim lahko pahnete v nesrečo svojega otroka?
Dovolite mu, da bo počel vse, kar se mu bo zahotelo.

clock-img

27.09.2006, 10:31

clock-img

al1*

pencil-img

2246

Mi smo najprej uporabljali pasto Nenedent, ki je brez fluorja in za dojenčke, kmalu pa smo začeli uporabljati Vademecum kids.
Pri nas je bila zelo in ščetka na baterije - dobil jo je pri 16. mesecih in bil zelo navdušen.

lp

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem