writing-img

zobobol

clock-img

25.12.2004, 17:41

clock-img

pikica24

pencil-img

46

nekje sem slišala da nosečnici ni priporočljivo hoditi k zobarju mene pa že dva dni boli zob pa ne vem kaj naj naredim.

no pa lepo se imejte

clock-img

25.12.2004, 17:59

clock-img

Anonimen

Jaz sem šla k zobarju prav zato, ker sem bila noseča. Naredila mi je par plomb, pa smo bili vsi zadovoljni.

LP
Meta

clock-img

25.12.2004, 18:35

clock-img

Gina

pencil-img

12402

Pojdi no k zobarju, te pa ja ne bo bolel zob čez praznike. Nič ni nevarno, razen če bi ti moral ne vem kakšna zdravila dajat. Pa na rentgen ni fino it. Vse zrihtajo, boš vidla. Dobro opravi!
LP

clock-img

25.12.2004, 18:43

clock-img

NinaŠ

pencil-img

5709

Le pojdi k zobozdravniku. Tudi jaz sem bila med nosečnostjo pri zobarju, ki mi je naredil nekaj plomb in tud lokalno sem dobila (menda ni nič narobe?). Samo povej, da si noseča - saj zobar ve kaj lahko in kaj ne. LP

clock-img

25.12.2004, 19:17

clock-img

urška76

pencil-img

2569

Nosečnice imajo tudi prednost pri zobarjih. Mene je vedno preko vrste vzela, sam povedat moraš da si noseča in to je to. Pa nikar ne dovoli, da te zob boli, saj če imaš kako vnetje to lahko slabo vpliva tudi na otročička. Tako, da kar pot pod noge in k zobozdravniku, da se bosta dobro počutila ti in mala pikica.

clock-img

25.12.2004, 20:18

clock-img

Pia73

pencil-img

4176

Med nosečnostjo je celo priporočljivo hodit k zobarju!

clock-img

25.12.2004, 21:30

clock-img

malika

pencil-img

3199

To pa ni res. Kar lepo pojdi-ali ti je to izgovor?:)-:)-:)-

No zobarju prej obvezno povej, tudi če je že vidno , 8) na RTG ne smeš, če si boš pa zaželela injekcijo pa jo tudi lahko dobiš. Sicer je boljša tista brez adrenalina, ampak tudi navadna ne škodi.

Kar pogumno.:bravo:

clock-img

26.12.2004, 10:42

clock-img

Sarina

pencil-img

415

Ja, ja - le hitro pojdi k zobarju :).
Jaz sem med nosečnostjo tudi šla na kontrolni pregled - bolelo me sicer ni nič, pa je vseeno našel eno veliiiko luknjo, tako da sreča da sem šla.:)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem