writing-img

zobozdravnik

clock-img

18.07.2010, 12:48

clock-img

vicki

pencil-img

86

Lepo prosim za pomoč. Kje v Beli krajini ali na Dolenjskem je še kakšen zobozdravnik, ki bi sprejemal otroke? Imamo svojega zobozdravnika, vendar imamo velike teževe. Otroka boli zob, on pa pravi, da se dela norce iz njega. Jaz pa vidim da mu raste poleg stalnega zoba neka š****. S tem zobarjem so nasploh težave, zato iščem novega. Lepo prosim za informacije. Zanima me tudi, kam se lahko obrnemo, če nas bo jutri spet okregal, da se delamo norce iz njega.  Vsak nasvet bo dobrodošel. Hvala

clock-img

18.07.2010, 13:53

clock-img

ledenaa

pencil-img

2488

Koliko je otrok star? Nad 3 leta je kastrevec v zdr. domu.Pod 3 leti je erpič. POkliči v zdr. dom in povej situacijo

clock-img

18.07.2010, 16:19

clock-img

vicki

pencil-img

86

otrok je star 7 let. V katerem zdravstvenem domu so ti zobozdravniki? Pa še jemljejo paciente, ki niso iz dotične občine?

clock-img

18.07.2010, 16:20

clock-img

vicki

pencil-img

86

ne vem zakaj so se mi gor izpisale pri črki š še 4 zvezdice. Pisati bi moralo špica. 

clock-img

18.07.2010, 19:40

clock-img

ledenaa

pencil-img

2488

http://www.zd-nm.si/novice/seznam-zobozdravnikov-in-cas-sprejema-pacientov-z-bolecinami.html

http://www.zd-nm.si/zobozdravstvena-dejavnost-za-odrasle/barbara-kastrevc-dr.dent.med.html

ne gledajo iz katere občine ste.POjsniš situacijo in to je to.Zgoraj ti tudi piše kdaj delajo za otroke z bolečinami

clock-img

19.07.2010, 21:30

clock-img

vicki

pencil-img

86

ledenaa, najlepša hvala za ta link. Sem danes klicala Kastrevčevo vendar je več ni bilo. je pa njena pomočnica rekla, da naj jutri še enkrat pokličem, pa se bo zobozdravnica odločila ali nas sprejme ali ne. Joj, kako si želim, da nam jutri uspe priti k njej. user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem