writing-img

zobozdravnik za 2 letnika

clock-img

04.01.2010, 12:21

clock-img

teja28

pencil-img

236

Iščem dobrega zobozdravnika za sina nekje v LJ? Smo se namreč preselili in do sedaj je hodil v Mengeš. Ima katera kak predlog? Lahko je tudi privat.

hvala

clock-img

04.01.2010, 12:49

clock-img

dolenjka

pencil-img

11112

IZVIRNO SPOROČILO: teja28

Iščem dobrega zobozdravnika za sina nekje v LJ? Smo se namreč preselili in do sedaj je hodil v Mengeš. Ima katera kak predlog? Lahko je tudi privat.

hvala

Ja, dr. Šehovič Čelesnik Šeherezada iz Dentalnega centra Čelesnik na Celovški user posted image user posted image user posted image Če bi jaz imela kot otrok tako zobozdravnico, danes verjetno ne bi imela takih težav z zobmi, predvsem pa ne bi bla tak zajc ko je treba k zobarju user posted image

Telefon: (01) 519 42 75

http://www.dentalnicenter.com/dc_flash.php#storitve_slo/pedo

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

clock-img

04.01.2010, 20:01

clock-img

živa

pencil-img

2366

Ta je ok, ne vem pa, če ni samoplačniško; pa tudi dr. Lidia Rahne v ZD Šiška je v redu, mala dva hodita k njej na zavarovanje - pregled na pol leta, če je kaj narobe, te vzame isti dan.

Lp,

živa

clock-img

06.01.2010, 14:58

clock-img

jajula

pencil-img

1191

IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

hvala

Ja, dr. Šehovič Čelesnik Šeherezada iz Dentalnega centra Čelesnik na Celovški user posted image user posted image user posted image Če bi jaz imela kot otrok tako zobozdravnico, danes verjetno ne bi imela takih težav z zobmi, predvsem pa ne bi bla tak zajc ko je treba k zobarju user posted image

kolk pa stane obisk za otroka?

clock-img

06.01.2010, 15:01

clock-img

livia

pencil-img

2395

Nam je super zobozdravnica nataša Kocmut Škof iz Vnanjih Goric.
01-365-1235

Samo ona je od 3 let naprej. Je otroški zobozdravnik, ne pedontolog.

clock-img

07.01.2010, 18:39

clock-img

dolenjka

pencil-img

11112

IZVIRNO SPOROČILO: jajula

IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

hvala

kolk pa stane obisk za otroka?

Mislim da je 40 EUR, nisem pa prepričana user posted image Pokliči in vprašaj user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem