cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

zobozdravnik za dojenčke

clock-img

08.06.2006, 11:37

clock-img

Anonimen

Pred mesecem dni smo se preselili v LJ, pa me zanima h kateremu zobozdravniku/pedontologu naj peljem mojega 7 mesečnega sina. Lokacija je lahko kjerkoli v Ljubljani.

Rada bi samo to, da je prijazen-a in da je tud sestra vredu.

Bi pa rabla tud kakšno tel. številko kakšne res dobre nevrofizioterapevtke, ker bi user posted image peljala na en poglobljen samoplačniški pregled, da mi mal pokaže vaje.

clock-img

08.06.2006, 12:59

clock-img

fricka

pencil-img

751

Mislim, da zobozdravnika ne moreš kar izbirat. V ZD Šiška je več zobozdravnikov, ki pa so razporejeni glede na okoliš iz katerega je otrok. Običajno pošljejo obvestilo o prvem pregledu, drugače pa sama pokliči. Zelo dobra nevrofizioterapevtka je dr. Tatjana Breznik 01/5193648. Me hodiva k njej že več kot pol leta vsak teden in sem zelo zadovoljna. Če hočeš vedeti še kaj več me vprašaj privat.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem