writing-img

zoloft

clock-img

15.12.2009, 18:40

clock-img

lotty4

pencil-img

402

Pozdravljene

Ima mogoče katera kaj iskušenj s tem antidepresivom in ali ima kaj vpliva na dojenje in na dojenčka starega 4m.

clock-img

15.12.2009, 20:30

clock-img

jutranja rosa

pencil-img

227

Nimam izkušenj, a sem farmacevtka in ti svetujem, da če ni res nujno, raje ne jemlji nobenih zdravil. Ti ga je predpisal zdravnik? Se ti samo zdi, da si depresivna ali tako misli tudi tvoj dr.? Je to tvoj prvi otrok? Če imaš poporodne težave oz poporodno depresijo, je veliko bolje, da se pogovoriš z nekom, ki mu zaupaš...sorodnik, prijateljica, partner....

Sem pa pogledala še v eno knjigo in piše takole....zdravilo spada v skupino z majhnim tveganjem za dojenega otroka. Sertalin (učinkovina) se v telesu intenzivno presnavlja, presnovek ima le 10 %aktivnosti osnovne oblike učinkovine. V plazmi dojenih otrok so izmerili majhne količine sertalina in njegovega presnovka. V trombocitih dojenih otrok ni bila prizadeta raven serotonina. Pri omejenem številu osebkov niso opazili neugodnih posledic zdravljenja.

clock-img

15.12.2009, 21:26

clock-img

NINOLINA

pencil-img

94

ja se doji z njimi!

clock-img

16.12.2009, 10:02

clock-img

Anonimen

uporaba pri doječih materah ni priporočljiva,razen če koristi po presoji zdravnika odtehtajo tveganja!!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem