In me pogreje, kako si nekatere domišljajo, da jim mamice in očetje pmaetujejo, kako pa kaj.. A so res naši starši dobri le za varstvo in nič drugega??? V nekaterih primerih, da me ne bo katera napadala..
Angel Rebelde - tukaj te bom pa jaz napadla
Nič si eni ne domišljamo preveč - preden sta se tašča in tast ločila, se je tašča vedno vtikovala. Nikoli nisva nič prav naredila - ali so bili otroci premalo ali preveč oblečeni, obutev nikoli prava, frizure prav tako ne (hčera je imela dolge lase, sina sva brila), ni bilo prav, če smo šli na lutkovno predstavo, če smo šli na sprehod, se igrali, brali. In vedno je to podkrepila z besedami:" jaz bom že vedela - sem 2 gor spravla"

. Ni pa pozabila povedat, da za svoje otroke ni imela časa, ker je morala delat. Moj je bil 30 let star, pa mu je govorila, kako frizuro ima (nosi dolge lase), kako je oblečen,.... mislila je, da vse, kar želiva kupit, mora ona svetovat, če je vredu,... - skratka ni bilo stvari, ko ne bi ona vtaknila svoj jezik zraven. Še, ko je sin šel v bolnico, je mene krivila, da sem jaz kriva, da je šel, ker kot njegova mati bi morala poskrbet, da ne bo zbolel, pa bla bla bla. Hčera je bila od rojstva alergična na kravje mleko, pa ji je na skrivaj dajala čokolade, pa pudinge iz mleka, jogurte,... Miljonkrat sva ji zabičala, da tega ne sme jest, pa si ni dala dopovedat. Če sta bila pri njej, jima je govorila, da ju jaz nimam rada in take stvari - ampak je hči meni vse povedala. In, ko je šla (že dobri 2 leti nimamo niti stikov z njo), sta bila otroka najprej žalostna - ker sta jo kljub vsemu imela rada, kasneje pa sta bila srečna, da je šla, ker jima ni nihče več preprečeval določenih stvari - kot npr. brcanje žoge na dvorišču.
Tako, da bodi vesela, da imaš tako zlate starše, ki se veselijo svojega vnuka.
Kaj pa babica in dedek od Patrikovega očeta - njiju pa nikoli ne omenjaš. Ali ga ne želita sama, ali jima ga ti ne pustiš?