writing-img

zrak v spalnici

clock-img

24.11.2005, 17:31

clock-img

nejca1

pencil-img

208

Punce, kako naj izboljšam zrak v spalnici, predvsem čez noč. Zjutraj je v sobi zatohlo in prav smrdi. Zdaj, včasih ko grem ponoči večkrat na WC (zaradi nosečnosti), prezračim za 5 minut, januarja pa dobimo še dojenčka, pa ne vem, kako bo s tem. Ionizator imamo, pa ne pomaga. Kakšen pameten nasvet?
Hvala.

clock-img

24.11.2005, 17:53

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Midva tik pred spanjem stanovanje še enkrat dobro prezračiva (otroška soba je izvzeta,  to zračim čez dan) in na hitro zakuriva, potem pa imava vso noč odprta vsa vrata v stanovanju (spet je izvzeta otroška soba). Se kar dobro obnese, pa še ne ružim preveč z vrati, ko grem ponoči lulat.

clock-img

24.11.2005, 17:56

clock-img

malika

pencil-img

3199

Okno zaprem tik preden greva spat, vrata na hodnik so celo noč odprta

Izberi si luno za cilj in tudi če boš zgrešil, boš še vedno pristal med zvezdami

clock-img

24.11.2005, 18:33

clock-img

CatJa

pencil-img

5068

Pri nas je okno odprto od sedmih zjutri do osmih zvečer. Radiator ni nikoli odprt. Čez dan je (zdaj) v sobi 12 stopinj, ponoči pa okol 17. Ker pa je soba bolj majhna, tudi pri nas proti jutru začne že mal lufta zmanjkovat. Smrdi pa redkokdaj - odvisno kaj jemo in pijemo user posted image

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

clock-img

24.11.2005, 18:55

clock-img

Bela

pencil-img

731

Zjutro dobro prezračim, čez dan imam priprto okno in še enkrat zvečer na hitro prezračim.

** Življenje je prekratko, da bi bilo malenkostno **

clock-img

24.11.2005, 20:22

clock-img

petraz

pencil-img

1328

Mi zjutraj in zvečer prezračimo vse prostore, čez noč imamo vsa vrata odprta. V spalnici pa imava vlažilec zraka, kamor dam (preden grem spat) par kapljic eteričnegih kapljic 31.user posted image

clock-img

24.11.2005, 20:24

clock-img

Anonimen

Vrata pusti odprta - jaz bi se verjetno zadušila ob zaprtih, pa imava zelo veliko spalnico. Zjutraj pa samo čakam, kdaj spelje z dvorišča in takoj prezračevalna akcija!

clock-img

24.11.2005, 23:42

clock-img

Anonimen

Najina spalnica je vogalni prostor v bloku, tako, da stene hladi z dveh strani. Ker pa imamo obupno močno centralno kurjavo, ki jo na srečo (logike pa ne vem) ne plačujemo po porabi, ampak po kvadraturi, imamo radiator ves čas prižgan do konca, istočasno pa okno spalnice odprto "na kiper". Ne 24 ur na dan, seveda, ampak ponoči mi pa paše, da sem v topli postelji, zrak pa je nekoliko hladnejši.

clock-img

25.11.2005, 01:16

clock-img

Nasy

pencil-img

2899

Kupi si UHU odstranjevalec vlage, ki ga dobiš v nevtralnem vonju, vonj jabolka, lavande ali vanilije. To je taka škatlica plastična, noter je pa vrečka s kroglicami.Menjaš samo te vrečkice, ki jih kupiš po 3 v paketku. Midva imava tole z vonjem jabolk in nama je zelo všeč. Na hodniku je bil zelo slab zrak, ker se zelo malo zrači, pa je gospa, ki živi nad nama rekla(skupen vhod in hodnik imamo), da kako lepo nam zdaj diši v hiši.
Je pa res, da je malce dražje, zdej je nekje v akciji okoli 600 SIT, drugače pa okoli jurja.

clock-img

25.11.2005, 08:48

clock-img

veveryca

pencil-img

30

"CatJa" brrrrrrr, pa vas nič ne zebe. Jaz pri 19. stopinjah skačem okoli s termo puloverjem in termo nogavicami. Če bi imeli pa 12 ali pa17 potem se pa sploh ne bi nikoli slekla???user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem