cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

zrelost posteljice

clock-img

14.09.2007, 17:27

clock-img

kmarija

pencil-img

304

Živjo.
Danes sem imela pregled (36T) pa mi je G rekel, da je zrelost posteljice 2-3 user posted image user posted image
A katera ve, če to kaj pomeniuser posted image
Kolikor vem so vrednosti od 1-3 in to nej bi napeljevalo, da posteljica "končuje svojo nalogo" user posted image ???
A to pomeni, da lahko računaš na hitrejši odhod v P ?

clock-img

14.09.2007, 21:37

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Posteljica po določenem času odsluži svoje, lahko tudi pred 40.tednom. To pomeni, da otroku ne more zagotavljat več hrane.
Jaz sem imela tudi tam nekje okoli 37t zrelost posteljice 2. Vendar mi potem niso več kontrolirali in porod se je začel točno ob času.

clock-img

14.09.2007, 21:51

clock-img

kmarija

pencil-img

304

Hvala za odgovor......  Sem že malo bolj pomirjena user posted image .
Sej v bistvu tud, če rodim v kratkem je user posted image  že tako velika, da ni pretiranih težav.... sam me je morebiten hitrejši odhod v P bolj prestrašil (ni še vse pripravljeno, pa pospravit morm stanovanje... same take neumnosti user posted image ).
Kaj čmo - user posted image  

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem