writing-img

zunanja igrala z gugalnico

clock-img

10.04.2009, 10:33

clock-img

travica

pencil-img

352

plis nekaj izkušenj. Priporočate leseno ali kovinsko ogrodje (glede na to da je leto in zimo zunaj, je potrebno leseno vzdrževat - brusit, barvat?)
in kje nabavit, da je kvalitetno in seveda ugodno. nekaj sem gledala pri Quelle in Bauhaus, Obi (pa se mi ta 2 zdita draga)

clock-img

10.04.2009, 11:35

clock-img

honey

pencil-img

2567

Moja izkušnja z gugalnicami: mi smo lansko leto dobii pri sosedih kovinsko - smo je prebarvali in je danes še vedno taka, kot je bila lansko leto. Moj oče jo je pa doma naredil lansko leto leseno in sem jo ravno danes zjutraj gledala, kako je grda. Obvezno jo bo potrebno prešlifat in prebarvat. Tako da  - premisli in se odloči. 

V meni živi vitka ženska, ki bi rada prišla na površje. Običajno to kozo lahko utišam samo s piškoti.

clock-img

10.04.2009, 12:18

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

Pikapolonica je ravno dala ven katalog vrtnih igral. Poglej na njihovo spletno stran.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

clock-img

14.04.2009, 11:53

clock-img

Bortrc23

pencil-img

2

Sam še vedno vztrajam pri Flori, ker ima vsa igrala po občutno nižjih cenah, proizvajalec pa je Kettler, ki je zelo znano ime.

clock-img

14.04.2009, 21:56

clock-img

tana-2

pencil-img

195

clock-img

17.02.2012, 19:27

clock-img

brezka

pencil-img

74

Mi imamo tale zunanja igrala in so taka kot prvi dan. Je pa res, da je vseen treba dat malo več denarja. Pa tud smo gledal na to, da bo vse skupi varno, ker nočemo, da se nam naš mali poškoduje, ko se bo kaj odlomilouser posted image

clock-img

17.02.2012, 19:43

clock-img

Paštetka

pencil-img

7346

Mi imamo že 3 leto igrala sarba (hiška s toboganom, plezala, gugalnici in tiste jaalne konjičke) in so kot nova.

Nekaj takega:
http://www.otroska-igrala.si/2009/images/morfeoshow/stolpi_xl-9631/big/822.jpg

clock-img

05.04.2012, 14:46

clock-img

moteco

pencil-img

33

No, ker naš mali tako zelo uživa na teh zunanjih igralih, razmišljamo, če bi letos najeli ena taka zunanja igrala, ki so napihljiva ali kej takega. Samo ne vem, kako je s cenami, so kakšne izkušnje?

clock-img

05.04.2012, 16:14

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

IZVIRNO SPOROČILO: moteco

No, ker naš mali tako zelo uživa na teh zunanjih igralih, razmišljamo, če bi letos najeli ena taka zunanja igrala, ki so napihljiva ali kej takega. Samo ne vem, kako je s cenami, so kakšne izkušnje?

saj pa so napisane cene na tej tvoji povezavi user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

clock-img

16.04.2012, 15:09

clock-img

Marjetka78

pencil-img

33

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem