writing-img

zunanja temperatura

clock-img

21.11.2005, 13:24

clock-img

mojcadamijan

pencil-img

246

Zanima me, če je kakšna temperaturna meja do katere greš še lahko z dojenčkom ven oziroma ne-naša pupica je stara 3.5 mesece

clock-img

21.11.2005, 15:04

clock-img

Dejča

pencil-img

1332

Naša Tara bo čez pet dni stara 5 mesecev in sva se ravnokar vrnili s sprehoda - zelo romantičnega, saj je vmes začelo snežiti. Zavila sem jo v vrečo (zelo topla), pa še dve odejici za povrhu, spodaj obelečena normalno. Temperatura je pa okrog ničle, mogoče malo pod njo. Sem jo vseskozi preverjala, če ima mrzla lička - malo so bila, a ni bilo prehudo. Jaz osebno mislim, da tam nekje do - 5 stopinj še ni krize, če otroka fajn oblečeš. Saj mora na zrak.

clock-img

21.11.2005, 15:09

clock-img

kati*

pencil-img

649

menda je min. zun. temp. + 5 stopinj ... pa še to ni fajn da si zunaj več kot 10 min ... pa fajn je da ima duda, da ne vdihava mrzlega zraka

lp, K

clock-img

21.11.2005, 15:19

clock-img

CatJa

pencil-img

5068

Lansko zimo je bilo eno obdobje, ko je bilo ornk pod 0. Pa sva s tamalim kljub temu hodila ven. Vendar mislim, da ko je bilo pod -10C, sva ostala na toplem.

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

clock-img

21.11.2005, 15:27

clock-img

Anonimen

Če je otrok toplo oblečen in zadekan v vozičku ni problema.
Mi smo ob vsakršnem vremenu ven hodili nič nas ni ustavilo razen naliva.user posted image

clock-img

21.11.2005, 15:34

clock-img

mojcadamijan

pencil-img

246

Medve hodiva ven kar v kengorujčku-olečena pa je v body, pajac, majčko, zimski pajac, šal in kapo pa nogavičke in volnene copatke-mislim, da je dosti.

clock-img

21.11.2005, 16:16

clock-img

anckabancka

pencil-img

1710

Midva sva bila danes zunaj dve uri in pol, pa je bilo +1C. Mali je star 4,5 meseca in je zelo zdrav. Mislim, da mu mrzel zrak ne škoduje. Pa itak ga ful oblečem pa zadekam...

Ponosna mamica petih fantkov :)

clock-img

21.11.2005, 16:59

clock-img

tincci

pencil-img

1430

Naša bo stara 3 tedne in smo bili do sedaj trikrat zunaj po dobre pol ure, pa je blo malo nad ničlo... ful sem jo oblekla, pa ker je malo pihalo, še tetra pleničko čez odprt del vozička... se mi zdi, da jo je treba vsaj dvakrat na teden tud pozimi ven peljat, da se prediha!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem