cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

zunanji obrat-koliko časa traja

clock-img

19.07.2005, 11:00

clock-img

eva1

pencil-img

4835

Moja sestra je šla ob 9h zjutraj, pa še sedja nč ne vemo...pa smo tok živčni...katera ve kok časa traja samo obračanje?

clock-img

19.07.2005, 21:30

clock-img

eva1

pencil-img

4835

hvala, sej ni šlo zame ampak za mojo sestro-je danes imela obrat, sam ji ga niso delali, ker je mali že vsidran v kanal, tako kot je bil moj in se ga tut ni dalo obrnit!

clock-img

20.07.2005, 10:50

clock-img

Mirna*

pencil-img

160

Eva1, zanima me, pri kolikih tednih so ti delali obrat oz. sestri? Jaz sem noseca 32 t, pa se ni se obrnil. Je pa velik mali za 35 t in je gineko.po mojem kar malo zaskrbljena, a se bo, a se ne bo obrnil. Do kdaj naj bi se obrniL?lp

clock-img

20.07.2005, 11:23

clock-img

eva1

pencil-img

4835

Ja v LJ porodnišnici delajo takoj po 37tednu, v KR baje po 35! Meni je G že v 32 tednu rekel, da se vrjetno ne bo ubnil, ker je že v kanalu, v 37t na obratu, so rekli isto-tako da ga sploh obračat niso šli, ker je bil zelo velik, v kanalu..
Pri prvorodkih se naj bi obrnil do 35tedna!
srečno!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem