writing-img

zvecilni gumi

clock-img

17.04.2009, 08:44

clock-img

Anonimen

Verjetno ze velikokokrat postavljeno vprasanje pa kot ponavadi z brskalnikom ne najdem nic pametnega zato pac vprasam.user posted image

Kako spraviti zvecilni gumi z obleke ?

hvala user posted image

clock-img

17.04.2009, 08:51

clock-img

Blueberry

pencil-img

2800

Pomoje še je najboljše da daš v zmrzovalnik, da se malo zamrzne, potem pa gre lažje dol. user posted image

¤ Nikoli ni tako hudo, da ne bi moglo biti še hujše. ¤

clock-img

17.04.2009, 10:31

clock-img

sonjasunny

pencil-img

30

Jaz ga odstranim z acetonom.

clock-img

17.04.2009, 11:01

clock-img

špelin@

pencil-img

16873

Preizkusila sem več postopkov in lahko z gotovostjo rečem, da je najbolj uspešno globoko zamrzovanje user posted image Res ornk zamrzneš oblačilo, potem pa spraskaš čigumi dol.

clock-img

18.04.2009, 01:11

clock-img

Anonimen

Z acetonom se bojim ker gre za mojo najljubso majco in je iz kombinacije svile, licre in bombaza...se bojim da se unici.

Zmrzujem jo ze cel dan pa nic user posted image user posted image user posted image Sploh se ne odlusci...

clock-img

18.04.2009, 18:44

clock-img

mala zirafa

pencil-img

2483

Pusti jo nekaj dni v zamrzovalniku.

clock-img

21.04.2009, 00:25

clock-img

Anonimen

Evo sem jo zmrzovala par dni.... malo se je odluscilo vse pa ne gre ven. Jutri jo nesem v cistilnico pa bomo videli, kaj in kako...user posted image user posted image

clock-img

22.04.2009, 09:46

clock-img

špelin@

pencil-img

16873

IZVIRNO SPOROČILO: ****

Evo sem jo zmrzovala par dni.... malo se je odluscilo vse pa ne gre ven. Jutri jo nesem v cistilnico pa bomo videli, kaj in kako...user posted image user posted image

Ja, meni tudi na enem oblačilu ni šlo vse ven... Žal se ni dalo kaj dosti pomagat, na koncu sem lahko nosila majčko samo doma, ko sem kaj packala.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem