IZVIRNO SPOROČILO: adelaide
Ne vem, če je ta moški pripravljen sprejet odgovornost za mojega otroka
...kaj pa biološki oče je sprejel odgovornost za tvojega /vajinega otroka? Ne vem, odgovornost za "tvojega otroka" si sprejela samo ti in noben drug....včasih me malo zbode (situacija iz širše družine) , ko ženska pričakuje, da bo nov partner sprejel, ljubil, ujčkal, sprejel odgovornost za tujega otroka...ne vem no....ne me razumet narobe...ali iščeš partnerja ali očeta svojemu otroku ...
Ja kaj pa naj pričakujemo od novega partnerja

Valda da sem v paketu z otrokom. In če ne bo mogle sprejeti mojega otroka, ga ljubiti, ujčkati...potem jaz z njim ne morem biti. Ker sem kot mati dolžna otroku dati topel dom. In bolj je topel dom tisti, kjer sta mama in otrok sama, kot pa kjer je še en "tujec", ki do otroka ne čuti nič. Mislim oprosti, ampak tako razmišljanje

Bom kar napisal...primitivno za moje pojme.
In me iščemo partnerja, ki bo dober "oče" našim otrokom, ne pa samo dober seks mašin. Ker dober partner ne more biti, če ne sprejme otroka. Hudo ženska, upam, da se ne boš nikoli našla v naši koži.
Jaz sem mela srečo. Živim s partnerjem že 5 let, ki ni biološki oče mojemu otroku. In bolj pravilno bi napisala, če bi napisala najinemu otroku. Ker moj partner "najinega" otroka ujčka, spejema, ljubi..... In ga vzgaja. In ga vzdržuje. In vedno pravi: moj sin. To je dober partner. In tak oče lahko da več otroku, kot nekateri (pudarjam nekateri) biološki očetje.