writing-img

zvijanje prstkov na nogicah

clock-img

20.01.2010, 14:55

clock-img

salcka

pencil-img

249

moja hčera (7,5mesecev) prstke na nogicah vleče cel čas k sebi. včasih sicer popusti, sploh je jo požečkam ali pobožam po stopalu.
je to lahko problem, ko se bo začela postavljati na noge?

clock-img

20.01.2010, 15:05

clock-img

Katy78

pencil-img

3275

Ja, to je tudi naš delal. Velikokrat sem mu zaradi tega težko copatke obula. Potem sem pa fizioterapevtko vprašala in je rekla, da je to normalno, da ponavadi potem, ko se začnejo postavljati na nogice, to izgine. Pa je bilo res, ko se je začel postavljat na noge, krčenja prstkov skoraj ni bilo več, najbolj sem to opazila prav pri obuvanju copatk.

clock-img

20.01.2010, 15:18

clock-img

salcka

pencil-img

249

no, super.
ker ji tudi jaz zdaj kar težko obujem copatke. ali pa kakšne teniske... user posted image

clock-img

20.01.2010, 21:09

clock-img

sanelaa

pencil-img

1016

Tudi naš je to delal, pa smo morali zato hodit na nevrofizioterapijo. Je imel kao povišan mišični tonus. 

clock-img

20.01.2010, 21:21

clock-img

Hator

pencil-img

756

IZVIRNO SPOROČILO: sanelaa

Tudi naš je to delal, pa smo morali zato hodit na nevrofizioterapijo. Je imel kao povišan mišični tonus. 

Hmmmm...prstke zvijajo vsi dojenčki, s tem se lovijo-ravnotežje. Tako pravijo fizioterapevti.

clock-img

21.01.2010, 08:40

clock-img

Katy78

pencil-img

3275

IZVIRNO SPOROČILO: sanelaa

Kot rečeno, naš jih je zvijal in smo tudi hodili na fizioterapijo ampak je imel znižan mišični tonus in to samo po trebuhu. Kot sem jaz razumela fizioterapevtko, je zvijanje oz krčenje prstkov povsem normalno.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem