writing-img

zvila sem si nogo :(

clock-img

03.11.2008, 17:55

clock-img

kaya2007

pencil-img

3944

in, ker mi niso dali gipsa, sploh ne morem hoditi...in seveda ne morem nič narediti doma, niti tamale ne morem iz postelje dvignit user posted image  katastrofa! sem tako jezna, da se mi je to zgodilo, ampak na srečo vsaj tamala ni potolčena, čeprav sem jo imela v naročju, ko sem padla user posted image  upam, da bo kmalu bolje in da bom lahko naredila kakšen korak!!! sem morala malo pojamrati user posted image

clock-img

03.11.2008, 18:03

clock-img

migrena

pencil-img

191

joj imaš smolo...kaj pa si delala...sreča v nesreči da ni nič mali.....malo boš mogla počivati pa bo...ali iamš koga da ti bo pomagal......user posted image

clock-img

03.11.2008, 18:04

clock-img

Anonimen

Počivaj, vzami kak analgetik, na nogo daj hladne obhladke. Da bo lažje, lahko kupiš elastično bandažo za stopalo ali pa elastični povoj in si poviješ kar sama. Bo lažje.

Čimprejšnje okrevanje ti želim!

clock-img

03.11.2008, 18:27

clock-img

total

pencil-img

4453

Ojej,boga,sam da j otrok ok,ti pa le počivaj če lahko,da se pozdravi..a za zvin ne dajo gipsa?

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

clock-img

03.11.2008, 19:24

clock-img

kaya2007

pencil-img

3944

kakor kdaj, jaz sem pričakovala gips, pa ga očitno ne dajo vedno...sem šla pa s tamalo na sprehod in sem padla po enem kamnitem klancu, ko sva hoteli pridt do igrišča. saj verjetno, če ne bi toliko pazila, da se tamala ne bi udarila, bi sebe nekako ujela. pa ravno zdaj, ko ima mož največ dela in pride domov šele okoli 20h user posted image  na srečo imam vsaj eno punco, ki mi pride pomagat toliko, da skuham kosilo.

clock-img

03.11.2008, 19:25

clock-img

kaya2007

pencil-img

3944

lahko kupiš elastično bandažo za stopalo

kako pa ti zgleda? povoj so mi dali na urgenci..

clock-img

03.11.2008, 19:31

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: kaya2007

lahko kupiš elastično bandažo za stopalo

kako pa ti zgleda? povoj so mi dali na urgenci..

Dobiš jo v lekarni in specializiranih trgovinah. Je pa v enem kosu in samo povlečeš preko gležnja, da je bolj stabilen. Če bo hudo, pojdi še enkrat na urgenco.

clock-img

03.11.2008, 20:29

clock-img

SANDY

pencil-img

1769

gipsa ne dajo zaradi zatečene noge..najprej mora oteklina izuhtet, potem pa če je poleg zvina še zlom kosti, dajo gips, drugač pa nič. Bergle pa kisove ali ledene obkladke. Jest sem jo na šihtu zvila  pa sem bla pol doma 25 dni.. Ni prijetno..dobr zrihtej.

clock-img

03.11.2008, 20:55

clock-img

Doll

pencil-img

1726

Tudi gips dajo ,samo zahtevat moraš.
meni je padel zelo velik in težak glasbeni stolp.
Sem imela takšno oteklino,da bi človek rekel,da mi še ena noga raste :)  ,pa še stat nisem mogla na nogo,me je tako bolelo.
Sem kar v bolnici zahtevala gips,ker sem rekla,da sem sama z otrokom in potrebujem nekaj da mi bo nogo lepo držalo,da lahko stanem na njo.In so mi dali :)
čeprav so tudi meni hoteli samo povit,pa se nisem dala

clock-img

03.11.2008, 21:13

clock-img

lukec

pencil-img

2260

Z gipsom na zatekli nogi se ni za hecat. Ja lahko nevarno ...

Meni nebö odprto se zdi,
kadar se v tvoje ozrem oči,
kadar prijazno nasmejaš se,
kar sem prestala, pozabljeno je.
(F. Prešeren)

clock-img

03.11.2008, 21:27

clock-img

kaya2007

pencil-img

3944

meni so tudi dali gips na oteklo nogo, kakšnih 10 let nazaj, ko sem si jo prvič zvila. pa je bila full otekla, bolj kot tokrat user posted image

ja, upam da mi ne bo žal, da nisem zatežila za gips. sem pred odhodom domov govorila z direktorjem urgence in mi je rekel, da se je kirurg že prav odločil (čeprav sva midva tudi pred tem govorila o gipsu, imela naj bi natrgane ligamente..), potem pa nekako nisem hotela težiti.
25 dni??? a toliko časa nisi mogla hodit, sandy?

clock-img

03.11.2008, 21:37

clock-img

Anonimen

Longeta se da v takšnih primerih na otečeno nogo- da se lahko primerno hladi, da ne stiska otekline, da se lahko da čez noč dol in zjutraj nazaj gor ter se prilagodi obliki noge. Pojdi nazaj na urgenco, jutri(z napotnico svoje zdravnice), če je hudo.

clock-img

03.11.2008, 21:38

clock-img

jakaracman

pencil-img

2011

Ko sem jaz delala na urgenci je bilo pravilo pri zvinih tako, da če je poškodovanec lahko počival z nogo navzgor mu gipsa nismo dali.Pri tebi je v igri mali otrok, tako, da počivanje odpade, vendar jaz bi se gipsa odrekla.Tudi z gipsom namreč ne moreš tekati, pa tudi zoprno za umivanje itd.
Rabiš pomoč te dni nujno,Pa, upam, da bo kmalu dobrouser posted image

clock-img

03.11.2008, 21:48

clock-img

SANDY

pencil-img

1769

ne ne..5 dni sem zelo težko stopila na nogo..pol je nekako šlo, sam zeloo počas...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem