cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

zvok iz trebuščka

clock-img

16.11.2007, 21:04

clock-img

snežka 7

pencil-img

6

A katera sliši kakšne zvoke v trebuhu, ko se otrok premakne?
Včasih naredi tak zvok, kot ščipalec za nohte. Sem vprašala G. pa je rekla,da se samo premika. Od kod pa ta zvok? Sem v 32 t pa se zadnje tedne bolj pogosto sliši. Se pa mali tud fejst premika in brca. user posted image

clock-img

16.11.2007, 21:15

clock-img

butt3rfly

pencil-img

647

mislim, da zagotovo ne slišiš premikanja. verjetno samo prebava nagajauser posted image

Hale: "Are you accusing me of being in someones pocket, you hypocrite son-of-a-bitch? You've been on Clay's tit since you were a goddamn uniformed officer. He barks and you jump. Whole town knows it. "Chief of Police". What a goddamn joke."

clock-img

16.11.2007, 21:23

clock-img

snežka 7

pencil-img

6

Zagotovo ni prebava, ker tega zvoka prej nisem slišala.Se pa sliši ko se otrok premakne ( ne vsakič ). Včasih kar glasno pokne.
Vem, da se sliši hecno ampak ne znam si razlagat kaj to je?
Hvala za možen odg.

clock-img

16.11.2007, 21:26

clock-img

butt3rfly

pencil-img

647

ni možno, da bi ti otroka slišala čez trebuh. kontra te seveda bebica sliši. med nosečnostjo se pač tolko novega pojavi, kar v običajnem stanju nikoli ni prisotno. sicer pa-če se mali lepo giblje, pol tud ni razloga za skrbi.

Hale: "Are you accusing me of being in someones pocket, you hypocrite son-of-a-bitch? You've been on Clay's tit since you were a goddamn uniformed officer. He barks and you jump. Whole town knows it. "Chief of Police". What a goddamn joke."

clock-img

16.11.2007, 22:11

clock-img

Pia77

pencil-img

612

IZVIRNO SPOROČILO: snežka 7

Zagotovo ni prebava, ker tega zvoka prej nisem slišala.Se pa sliši ko se otrok premakne ( ne vsakič ). Včasih kar glasno pokne.

Ce si prvic noseca, potem tudi svoje prebave v nosecnosti nisi se nikoli prej poslusala...
Moja crevesna peristaltika vcasih tut ene zelo cudne zvoke producira (zarad velike maternice je vse bolj utesnjeno in se vsebina crevesja z zrakom tudi drugace obnasa). In kadar mo takole glasno kruli po trebuhu, je tudi otrocek bolj zivahen - nisem se pogruntala, ce mu je ta 'glasba' vsec, ali pa hoce samo protestirat :)))

clock-img

17.11.2007, 10:48

clock-img

urssyy

pencil-img

435

Tudi jaz menim, da je to posledica črevesja (zraka v črevesju), ker se maternica večja, otrok pritiska na notranje organe in nastanejo čudni glasovi. Vsaj tako je pri meni, že od 3.meseca nosečnosti dalje. Včasih se pošteno nasmejem tem zvokom.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem