cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

Najin najlepši čudež

Avtor: Urška Bračun | 9.6.2021

Že prej sem verjela v čudeže, ampak ta čudež je nekaj najlepšega, kar nama je bilo dano in namenjeno.

Najina zgodba se je pričela pisati pred dobrimi desetimi leti. Lahko rečem, da je želja po otrocih po najini poroki postala še večja. Imava službi in dom, ki sva ga ustvarila, pa vendar nama je manjkalo tisto, kar je najpomembnejše, otrok, sad najine ljubezni.
Tako sva se odločila in se brezskrbno predala ideji, da se nama bo želja kmalu uresničila. Pa vendar vse žal ne gre tako, kot v življenju pričakuješ. Nekje po letu truda, sva bila napotena na kliniko za neplodnost v Mariboru. Vsi izvidi dobri, vse preiskave, ki sva jih opravila, sva prestala, pa vendar nisva vedela, kaj delava narobe. Zakaj midva ne.
Po približno letu in pol sem prejela hormonsko spodbudo za ovulacije in dobila napotnico za IUI. Po mesecu jemanja se je moje telo uprlo. Prenehala sem z jemanjem tablet.
Nato je sledilo čakanje, da sporočim, kdaj pričnemo s postopkom. Pa le gospa ni prišla. Po 14 dnevni zamudi sem z strahom naredila test. Prvič v življenju sem zagledala plusek. Neopisljiva sreča naju obeh. Že prej sem verjela v čudeže, ampak ta čudež je nekaj najlepšega, kar nama je bilo dano in namenjeno.


Vsak uporabnik portala Ringaraja.net lahko za vsako zgodbo glasuje le enkrat. Da bi bil glas veljaven, morate na svojem elektronskem naslovu potrditi vašo istovetnost s klikom na elektronsko sporočilo, ki vam ga bomo poslali. Zahvaljujemo se vam za potrpljenje!

Prosimo, vnesite vaš e-mail naslov.OSTALE NOSEČNIŠKE ZGODBE
Čudež
Moje življenje je bilo vedno težko, dolga leta sem se borila, da bi postala noseča in končno mamica. Žal mi dolgo ni ...
Zakomplicirano do konca
Po perfektni nuhalni svetlini se odločim, da grem še na zadnjo vožnjo z motorjem. Končala se je veliko prej, kot sem ...
Zarečenega kruha se največ poje
Najina zgodba se začne tako, da nihče od naju ni želel otrok. Zanj nisem sigurna zakaj, zase pa vem, da jih nisem žel...
Komaj te čakamo, mala
Tako zelo sva radostna in vznemirjena, ker bova tudi midva končno postala starša. Tvoja starša.