cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

Luč na koncu tunela

Avtor: Dolores Jalovec | 12.6.2021

V obdobju koronavirusa in groznemu delovniku v službi sem že popolnoma obupala nad mislijo, da bi lahko kdaj zanosila. Nisem bila več dobre volje, padla sem v depresijo, dejansko obupala nad življenjem.

Moja zgodba se začne nekako takole. Kljub mladim letom sva s partnerjem dolgo poskušala, da bi dobila otroka. Pa ni in ni šlo.
V obdobju koronavirusa in groznemu delovniku v službi sem že popolnoma obupala nad mislijo, da bi lahko kdaj zanosila. Nisem bila več dobre volje, padla sem v depresijo, dejansko obupala nad življenjem. S partnerjem sva se ves čas prepirala, sem hotela tudi prekiniti z njim, pa sva se na koncu le pobotala.
Naslednji dan pa naredim test in se pokaže plusek. Nisem mogla verjeti in sem klicala prijateljico, da mi je šla še po enega, ki je bil tudi pozitiven. Sedaj smo v drugem mesecu in se nam približuje nuhalna ter kromosomski test.


Vsak uporabnik portala Ringaraja.net lahko za vsako zgodbo glasuje le enkrat. Da bi bil glas veljaven, morate na svojem elektronskem naslovu potrditi vašo istovetnost s klikom na elektronsko sporočilo, ki vam ga bomo poslali. Zahvaljujemo se vam za potrpljenje!

Prosimo, vnesite vaš e-mail naslov.OSTALE NOSEČNIŠKE ZGODBE
Sanjsko
Vedno sem si želela otroka. Ko sem spoznala partnerja, sem vedela, da je on tisto, kar iščem. In potem sva dobila še ...
Želim si, da ima brata ali sestro
Otroci so zdravilo, zdravijo. Prepričana sem, da bo tako tudi z novim otrokom. Otroci pomlajujejo, njihovi nasmehi so...
Najina mala sreča v prvo
Na pregled zaenkrat se čakava in čeprav mi je iz dneva v dan bolj slabo, je absolutno vse vredno, saj že komaj čakava...
Čudež
Moje življenje je bilo vedno težko, dolga leta sem se borila, da bi postala noseča in končno mamica. Žal mi dolgo ni ...