cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

Mavrični otrok

Avtor: Nina Toplak | 13.6.2021

Polna upanja sem šla na krvni test, kjer je bila beta visoka. Spet je prišel 6 teden in krvavitve. Spet ob polnoči hitro na ginekološki oddelek, kjer sva izvedela, da se je en pingvinček poslovil.

Najin pingvinček ni bil dovolj močan, da bi preživel nenormalno krvavitev in je prišlo do spontanega splava. Izguba je bila po dolgi mučni poti nenormalna.
Po čiščenju je sledil pregled, kjer je bilo hvala bogu vse v redu. Po treh mesecih premora je bil čas za 4 IVF, ampak je bil negativen. S pomočjo alternative medicine in obilice sproščanja, sva se odločila za 5 prenos. Tokrat dveh zarodkov.
Test spet pozitiven. Polna upanja sem šla na krvni test, kjer je bila beta visoka. Spet je prišel 6 teden in krvavitve. Spet ob polnoči hitro na ginekološki oddelek, kjer sva izvedela, da se je en pingvinček poslovil. En raste... Sedaj smo v 9 tednu in zaenkrat je vse v redu.


Vsak uporabnik portala Ringaraja.net lahko za vsako zgodbo glasuje le enkrat. Da bi bil glas veljaven, morate na svojem elektronskem naslovu potrditi vašo istovetnost s klikom na elektronsko sporočilo, ki vam ga bomo poslali. Zahvaljujemo se vam za potrpljenje!

Prosimo, vnesite vaš e-mail naslov.OSTALE NOSEČNIŠKE ZGODBE
Pomladne alergije
Stara sem bila 33 let in po 13 letih jemanja kontracepcijskih tabletk, sem se odločila, da z njimi preneham. Povedali...
Čudež
Moje življenje je bilo vedno težko, dolga leta sem se borila, da bi postala noseča in končno mamica. Žal mi dolgo ni ...
Plusek
Čisto diskretno me sprašuje sodelavka, če je vse v redu, ali se je kaj takega zgodilo, da žarim od sreče. Na hitro ji...
Ko plus prinese strah
Bila sva v 'mojem' gozdičku, ko je pokleknil na tla in iz žepa potegnil prstan. Postalo mi je vroče in v sencih mi je...