cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

Sanjsko

Avtor: vesna troha | 29.6.2021

Vedno sem si želela otroka. Ko sem spoznala partnerja, sem vedela, da je on tisto, kar iščem. In potem sva dobila še punčko, sanjsko.

Od nekdaj sem si želela postati mama in takoj, ko mi je partner to predlagal, sem komaj čakala, da začneva uživati v spolnosti brez zaščite. Ker sem vedela, da je nosečnost naporna, sem pred zanositvijo konkretno spremenila prehrano in se še bolj posvetila športu, saj sem le tako lahko pripravila telo na ekstremno nosečnost, ki me je čakala.
Po zadnji menstruaciji sem šla še na masažo stopal, in gospa, ki jo izvaja, mi je povedala da sem že noseča. Zanimivo, ampak res še isti mesec sem zanosila. Želela sem si punčko, seveda potiho, saj bi bila vesela kateregakoli spola. Ko sva prvič prišla na test za nuhalno svetlino in mi je povedala spol, sem bila najsrečnejša.
Nifty test je seveda vse skupaj potrdil in ko sem vedela, da nosim zdravo punčko, je bilo moje nosečniško življenje popolno. Najlepše pa je sedaj, ko imam svojo punčko in skupaj počneva vragolije. No, pravzaprav imam sedaj že dve in je več kot zabavno .


Vsak uporabnik portala Ringaraja.net lahko za vsako zgodbo glasuje le enkrat. Da bi bil glas veljaven, morate na svojem elektronskem naslovu potrditi vašo istovetnost s klikom na elektronsko sporočilo, ki vam ga bomo poslali. Zahvaljujemo se vam za potrpljenje!

Prosimo, vnesite vaš e-mail naslov.OSTALE NOSEČNIŠKE ZGODBE
Najin mali čudež
Po vseh preiskavah, po ugotovljeni anevrizmi v možganih pri meni in po hudi prometni nesreči partnerja, sva letos kon...
Moja mala punčka
Ko je moj prvorojenec dopolnil eno leto in kar čez noč ni bil več dojenček, sem začutila, da si oba z možem želiva po...
Nisem vedela, da sem zanosila
Moja zgodba se je začela leta 2016, ko sem dobila neprestane krče. Poklicala sem mojega ginekologa, ta mi je svetoval...
Želim si, da ima brata ali sestro
Otroci so zdravilo, zdravijo. Prepričana sem, da bo tako tudi z novim otrokom. Otroci pomlajujejo, njihovi nasmehi so...