cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

Čudež

Avtor: Zoja Verdnik Vrenčur | 5.7.2021

Moje življenje je bilo vedno težko, dolga leta sem se borila, da bi postala noseča in končno mamica. Žal mi dolgo ni uspelo. Imela sem 12 splavov in na koncu je bila vedno prisotna velika bolečina.

Moje življenje je bilo vedno težko, dolga leta sem se borila, da bi postala noseča in končno mamica. Žal mi dolgo ni uspelo. Imela sem 12 splavov in na koncu je bila vedno prisotna velika bolečina.
Dokler se leta 2019, 5. junija zgodil čudež in sem zanosila z umetno oploditvijo. Imela sem dvojčke, seveda sem bila ves čas prestrašena, saj sem v 9 tednu vsakič izgubila otroka.
UZ so mi naredili v 10 tednu in žal je eden umrl, ampak ostal je pa še en sonček. Vseh 9 mesecev sem bila v velikem strahu, da se bo kaj zgodilo. Seveda so me velikokrat urgentno pripeljali v UKC, zaradi krvavitve, ampak moja lepotička se ni dala, bila je močna.
V 39. tednu sem rodila s carskim rezom, najlepšo punčko na svetu. Je moje življenje, moja največja sreča.


Vsak uporabnik portala Ringaraja.net lahko za vsako zgodbo glasuje le enkrat. Da bi bil glas veljaven, morate na svojem elektronskem naslovu potrditi vašo istovetnost s klikom na elektronsko sporočilo, ki vam ga bomo poslali. Zahvaljujemo se vam za potrpljenje!

Prosimo, vnesite vaš e-mail naslov.OSTALE NOSEČNIŠKE ZGODBE
Plusek
Čisto diskretno me sprašuje sodelavka, če je vse v redu, ali se je kaj takega zgodilo, da žarim od sreče. Na hitro ji...
Najin mali čudež
Po vseh preiskavah, po ugotovljeni anevrizmi v možganih pri meni in po hudi prometni nesreči partnerja, sva letos kon...
Tretja sreča
Ne veva še, ali je fantek ali punčka, ampak veva, da komaj čakava, da spoznava najino tretjo srečo!
Negativen nosečniški test
Že mesec in pol nimam menstruacije. Test je bil pred tednom dni negativen vsaj dvakrat, zato sem ga ponovila.