cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

Končno noseča

Avtor: Jana S. | 21.5.2021

Po vsaki vstavitvi znova jok, razočaranje, šok... Znova me partner vzpodbuja in pride 6. april 2021 - vstavitev petega zamrznjenčka. Zjutraj grem dati kri in rečem mojemu partnerju, da si grem po darilo.

Po 7 letih truda in 6 postopkih ivf-ja končno noseča.

Opravila sem ogromno pregledov, imela 3 inseminacije, ki niso bile uspešne. Potem sem se prvič odločila za postopek IVF. Šok, žalost, razočaranje znova in znova. Hvala partnerju, da me je vedno vzpodbujal in dajal pozitivne besede. Sledi 2. IVF - isto kot prvič. Sledi 3 IVF - isto kot prvič. Sledi 4 IVF - isto kot prvič. Sledi 5 IVF - isto kot prvič.
Vsakokrat me je navdihnil partner z močnimi in vzpodbudnimi besedami. V 6 postopku IVF sem se prepustila, vsak dan spila 1-2 alkoholna piva, jedla ananas, več piščančjega mesa kot svinjskega, jedla razne solate, solatne krožnike, počasi sem začela manj delati zaradi korone in stresa v službi. Tako mi je uspelo ustvariti 34 jajčec od tega 9 zamrznjenčkov.
Po vsaki vstavitvi znova jok, razočaranje, šok... Znova me partner vzpodbuja in pride 6. april 2021 - vstavitev petega zamrznjenčka. Zjutraj grem dati kri in rečem mojemu partnerju, da si grem po darilo.
Ura mineva, ob pol 13 pa le kličejo iz UKC Maribor: "Gospa, noseči ste". Veselje, jok, strah, sploh ne znam opisati. Povem partnerju, da se je nama končno uresničila dolgoletna želja.
21. aprila 2021 sem tako imela prelep rojstni dan, s skrivnostjo za katero sva vedela le midva.
14. maja sem imela prvi pregled pri ginekologinji - nepopisno veselje. 15. maja je imel tako najlepše darilo za rojstni dan, da sva super, 8t in 3d, srček lepo bije in da se vidimo 15. junija na nuhalni svetlini.
Tako da, punce, vedno sem si govorila ta stavek in res se je uresničil:
"Ni važno kako trnovska pot je do cilja, pomemben je cilj." Borite se do konca, četudi kdaj pa kdaj omagate, se je vredno boriti.


Vsak uporabnik portala Ringaraja.net lahko za vsako zgodbo glasuje le enkrat. Da bi bil glas veljaven, morate na svojem elektronskem naslovu potrditi vašo istovetnost s klikom na elektronsko sporočilo, ki vam ga bomo poslali. Zahvaljujemo se vam za potrpljenje!

Prosimo, vnesite vaš e-mail naslov.OSTALE NOSEČNIŠKE ZGODBE
Sanjsko
Vedno sem si želela otroka. Ko sem spoznala partnerja, sem vedela, da je on tisto, kar iščem. In potem sva dobila še ...
Zarečenega kruha se največ poje
Najina zgodba se začne tako, da nihče od naju ni želel otrok. Zanj nisem sigurna zakaj, zase pa vem, da jih nisem žel...
Ojoj, dva sta
Kaj bi bilo lahko še lepše? v meni se je pojavil strah, kaj pa če ne bo vse v redu, kako bom jaz to zdaj z dvema, ses...
Končno plusek
Mož me je vsakodnevno podpiral in ni obupal, rekel je, da bova šla čez vse prepreke, ker si to želiva.