cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

Očka v 23. tednu

calendar-img

Sta se z bodočo mamico že pogovarjala o vaši prisotnosti pri porodu. Zdaj je že kar pravi čas za prve pogovore na to temo. Nekateri očki komaj čakajo, da bodo videli rojstvo svojega korenjaka, medtem ko drugi željo mamice občutijo kot veliko breme.

Bodočim mamicam torej polagamo na srce: ne silite svojih moških v porodno sobo, če tega ne želijo.

Prisotnost partnerja pri porodu je zelo dobrodošla in večina očkov se dobro odreže. A če nikakor ne želite prisostvovati, vedite, da bodo za vašo drago med porodom odlično poskrbele babice in zdravniki.

Je pa res, da so občutki ob rojstvu nepopisni in jih ne bi želeli zamuditi, zato se svoji partnerki in novorojenčku pridružite v porodni sobi takoj po porodu, ko mamica in otrok tam še tri ure ostaneta na opazovanju.

Porod je res velika izkušnja, zato je pomembno, da tako mamici kot očku ostane v lepem spominu. Iskren pogovor o tem je torej zelo pomemben!

Prihaja tudi čas, ko boste začeli razmišljati, v kateri porodnišnici boste rodile. Poglejete seznam porodnišnic, kaj vam nudijo in kakšen porod omogočajo.

arrow-img

1. TEDEN

2. TEDEN

3. TEDEN

arrow-img

Noseči ste: 1 tednov

Če bo šlo vse posreči, je tole vaša zadnja menstruacija. No, čez dobro leto spet pride…

news-img

Danes je prvi dan vaše zadnje menstruacije, no vsaj za naslednjih devet mesecev! Noseči sicer še niste, a za izračun predvidenega termina poroda, je ta datum pomemben, zato si ga zapomnite. Ta teden se šteje že kot prvi teden nosečnosti.

arrows-img

Preberi več

Naroči se in spremljaj razvoj svojega otroka!

Brezplačne tedenske e-novičke, ki podrobno spremljajo razvoj tvojega otroka.

Tvoj e-mail

Predvideni datum poroda / rojstni dan

calc-img

Izračunaj datum poroda

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem