cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

Očka v 28. tednu

calendar-img

Zdaj bo mamica vse bolj potrebovala vašo pomoč in predvsem pozornost. Sem in tja se ji bo namreč zdelo, da jo bo kar razneslo, spet naslednjič bo ugotavljala, da ona že ne bo znala biti mama, malce jo bo skrbelo tudi, kako bo potekal porod. Skratka, bodite ob njej, poslušajte jo in jo bodrite.

Če se še niste pozanimali glede Šole za bodoče starše, je zdaj že skrajni čas. Opozorite bodočo mamico, naj o šolah povpraša pri naslednjem pregledu pri ginekologu, če seveda tega še ni storila.

Kaj so matične celice?
Raziskovanje matičnih celic je eno od najbolj raziskovanih področij v medicini, prav zaradi izjemnih potencialov za zdravljene najtežjih, celo smrtnih bolezni. V medicini jih že danes uporabljajo za zdravljenje številnih bolezenskih stanj, med njimi tudi določene oblike levkemije. Matične celice so najbolj regenerativne celice v človekovem organizmu. Največ rezerv matičnih celic ima telo ob rojstvu, z leti pa izgubljajo svojo vitalnost. Pridobimo jih iz krvi v otrokovi popkovini, zato jih je priporočljivo odvzeti in shraniti takoj ob rojstvu. Več o matičnih celicah boste našli TUKAJ.

arrow-img

1. TEDEN

2. TEDEN

3. TEDEN

arrow-img

Noseči ste: 1 tednov

Če bo šlo vse posreči, je tole vaša zadnja menstruacija. No, čez dobro leto spet pride…

news-img

Danes je prvi dan vaše zadnje menstruacije, no vsaj za naslednjih devet mesecev! Noseči sicer še niste, a za izračun predvidenega termina poroda, je ta datum pomemben, zato si ga zapomnite. Ta teden se šteje že kot prvi teden nosečnosti.

arrows-img

Preberi več

Naroči se in spremljaj razvoj svojega otroka!

Brezplačne tedenske e-novičke, ki podrobno spremljajo razvoj tvojega otroka.

Tvoj e-mail

Predvideni datum poroda / rojstni dan

calc-img

Izračunaj datum poroda

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem