O izboru

Izbor TOP DRUŽINSKA PONUDBA je unikatno tekmovanje, v organizaciji največjega specializiranega slovenskega portala za starše Ringaraja.net in pokroviteljstvom Zavarovalnice Triglav ter Si.mobila. Tekmovanje združuje domače in tuje turistične ponudnike ter njihove aranžmaje za družine in otroke.

Turistične ponudbe so razporejene v 4 tematske kategorije:

  • Družinske počitnice na morju;
  • Družinske počitnice na celini;
  • Izleti za vso družino; ter
  • Tabori, šole in kolonije za otroke

Cilj ponudnikov je z zanimivo in unikatno ponudbo prepričati vas, starše in tiste, ki boste to še postali, da glasujete zanje in jih s tem promovirate v zmagovalce izbora.

Vsi prijavljeni uporabniki Ringaraja.net boste tako skoraj 3 tedne, od 26. maja do 13. junija, lahko glasovali za vam najljubše turistične aranžmaje – vsak dan bo moč oddati 4 glasove, vendar največ 1 v posamezni kategoriji. Seveda lahko sodelujete tudi tisti, ki še niste prijavljeni na portalu, morate pa najprej opraviti to formalnost.

15. junija bomo nato na podlagi preštetih glasov razglasili zmagovalne ponudbe v vsaki od štirih tekmovalnih kategorij. Zmagovalci bodo za nagrado prejeli umetelno »Ringarajino liziko« (nagradni kipec izbora) ter uradni naziv zmagovalca izbora.

Praznih rok pa ne boste ostali niti uporabniki. Med vsemi tistimi, ki boste glasovali za zmagovalne ponudbe, bomo namreč izžrebali 4 dobitnike glavnih nagrad, ki jih bodo zagotovili zmagovalci kategorij (podarili bodo prav paket, s katerim so tekmovali, torej paket, za katerega ste sami glasovali). Tisti med vami, ki boste redno glasovali, boste imeli posledično večjo možnost osvojitve nagrade, saj vsak glas šteje kot srečka v zaključnem žrebu.

Med tekmovanjem bomo najzvestejšim uporabnikom portala in bralcem revije Ringarajine iskrice pomagali tudi z bonus kodami, s katerimi boste lahko svoje glasove še oplemenitili in njihovo vrednost povečali za 2x, 3x!

Vabimo vas k sodelovanju in vam želimo mnogo sreče pri žrebu. Mogoče boste prav vi in vaša družina letos poleti uživali v brezplačnih počitnicah po lastni izbiri. Splača se poskusiti.


Glasovanje je zaključeno!
Zmagovalci in nagrajenci bodo objavljeni jutri, 15.6.
Organizator izbora
Top družinska ponudba je:

Pokrovitelja izbora sta: