DRUŽINSKE POČITNICE NA MORJU >
Kompasov družinski klub v Šibeniku

ŽE 9. LETO ZAPORED organiziramo Kompasov družinski klub na Jadranu! Tako kot mnoge družine, naj tudi vas prepriča in navduši hotelsko naselje Solaris, z lego v borovem gozdu ter neposredno ob morju. S 4 kilometre dolgo prekrasno plažo in predvsem z izjemno raznoliko ponudbo, je idealno mesto za popolne počitnice.

Ponudba vključuje: nastanitev v hotelu Jure 4*, ob prodnati plaži, z zunanjim bazenom in bazenom za otroke, široko hotelsko ponudbo (restavracija, terasa, aperitiv bar, internet kotiček, ...) in bogato športno ponudbo (igrišča za odbojko, košarko, nogomet, rokomet, tenis, mini golf, vodni športi, šola potapljanja, vodni tobogan - za doplačilo); MINI KLUB z dopoldanskimi in popoldanskimi tematskimi delavnicami kot je uspešnica »ODKRIVANJE ZAKLADOV MAGIČNEGA SOLARISA«; plesne delavnice s plesno šolo »SEBASTIAN« - Sebastian in njegovi plesni učitelji, vas bodo popeljali v svet show dancea, plesne zvrsti, ki je mešanica sodobnega plesa, hip hop-a, latina in drugih; vsak večer otroški večerni mini disko, dnevna športna in zabavna animacija + srečelov; izbor najbolj simpatične družine; petkov zaključni večer na terasi hotela Jure; vsak dan Kompasova informativna točka; vsako soboto spoznavni večer s Kompasovo ekipo in dobrodošlico ob kozarčku osvežilne pijače; rekreacija v zunanjem bazenu (vaterpolo) in aquafun v bazenu hotela Jure; odbojka na mivki in KOMPASIJADA; BREZPLAČNO kopanje v notranjih bazenih wellness & SPA centra ter uporaba fitnesa.

Ključni tekmovalni podatki
LOKACIJA:
Solaris Šibenik

TERMIN:
7 dni med 27. 6. in 28. 8. 2010

ŠTEVILO OSEB:
2 odrasla + 2 otroka v sobi (do 7 in do 12 let)

CENA (informativno):
1.102 - 1.242 €

ODDAJ
GLAS
Galerija slik

Turistična agencija Kompas
V Kompasu si nenehno prizadevamo, da našim strankam ponudimo to, kar od nas pričakujejo. Prav zadovoljstvo naših strank in poslovnih partnerjev je najvišji kriterij kakovosti opravljene storitve.

Naše poslanstvo izpolnjujemo s pomočjo izobraženih in razgledanih sodelavcev, ki jih spodbujamo, da si nenehno prizadevajo pridobiti nove veščine in sodobna znanja.
V odnosu do potnikov in naročnikov so naši zaposleni prijazni in skrbni. Vedno izpolnimo, kar smo obljubili. Trudimo se, da bi pričakovanja naših potnikov in poslovnih partnerjev celo presegli.

Skrb za kakovost je skupna naloga vseh poslovnih funkcij in vsakega posameznika zato uveljavljamo sodobne principe celovitega obvladovanja kakovosti in neprestanih izboljšav.
Podatki o tekmovalcu
Naslov:
Pražakova 4

Telefonske Št.:
(01) 200 61 11

E-mail:
info@kompas.si

Spletna stran:
http://www.kompas.si/

Glasovanje je zaključeno!
Zmagovalci in nagrajenci bodo objavljeni jutri, 15.6.
Organizator izbora
Top družinska ponudba je:

Pokrovitelja izbora sta: