DRUŽINSKE POČITNICE NA MORJU >
All Inclusive na Kosu

Odpravite se na poletni preporod na otok radosti in življenja. Na Kos vas vabijo sinje morje, dišeči mediteranski cvetovi španskega bezga, hibiskusa in jasmina, radoživi domačini in zdravilna energija otoka. Hotel Pyli Bay 3* je odlična izbira za družine, saj se ponaša s storitvijo All Inclusive, otroškim bazenom in otroškim igriščem, kjer sprostitev najdejo otroci, za odrasle pa je namenjen bazen, družabni prostor, bar...

V hotelu se nahaja tudi otroški klub Palminko, ki obsega varstvo otrok in izlet do mesta Kos.

Ključni tekmovalni podatki
LOKACIJA:
otok Kos

TERMIN:
7 dni med 26. 6.-3. 7. ali 21.-28. 8. 2010

ŠTEVILO OSEB:
2 odrasla + 1 otrok do 12. leta

CENA (informativno):
1.197,00 €

ODDAJ
GLAS
Galerija slik

Turistična agencija Palma
Najprej čestitke Palmi! Pa ne le za odraslih 20 let. Za več kot uspešno zgodbo, ki jo pišemo Palmovci in naši cenjeni gostje.

Smo turistični in popotniški navdušenci, zasvojeni z barvitostjo sveta. Uživamo skupaj z vsemi, ki nam zaupate in pomagate biti vse boljši.

Najtesnejši sodelavci pod Palmo skupaj ustvarjamo že več kot 15 let. Tako povezana vodstvena sestava je med našimi velikimi prednostmi. Zavezništva smo sklenili po celem svetu, nomadsko srce smo nahranili v najlepših kotičkih planeta.

Z veliko predanostjo, zahtevnostjo do sebe, odgovornostjo do gosta, osebnim pristopom in ljubeznijo do potovanj smo ves čas povečevali Palmino družino. Naše veje rastejo proti soncu.
Podatki o tekmovalcu
Naslov:
Lilekova 5, Celje

Telefonske Št.:
(01) 244 36 90

E-mail:
palma-lj@palma.si

Spletna stran:
http://www.palma.si/

Glasovanje je zaključeno!
Zmagovalci in nagrajenci bodo objavljeni jutri, 15.6.
Organizator izbora
Top družinska ponudba je:

Pokrovitelja izbora sta: