DRUŽINSKE POČITNICE NA MORJU >
Družinske počitnice v Neumu

Neum leži v zalivu Neum – Klek, pred vetrovi in odprtim morjem ga ščiti polotok Pelješac, zato doseže temperatura morja poleti tudi 24 stopinj Celzija. 60 km od Dubrovnika, 70 km od Mostarja, 90 km od Makarske in 130 km od Splita.

HOTEL STELLA 4* se nahaja v osrednjem delu Neuma, z lepim pogledom na neumski in malostonski zaliv, 100 m od prostrane prodnate in betonirane plaže, dostop po stopnicah. Hotel je v celoti klimatiziran, vključuje pa recepcijo, restavracijo, aperitiv bar, vrtno restavracijo, kavarno s teraso, TV salon, sef na recepciji (doplačilo), brezplačno parkirišče, kolesarnico, biljardno sobo, sobo za namizni tenis, animacijo, živo glasbo, igrišče za mali nogomet, rokomet in košarko, na plaži možnost vodnih športov, možnost najema senčnikov in ležalnikov, otroško igrišče na plaži, bar na plaži (od 7 – 24 h) z večerno animacijo. Zajtrk in večerja sta samopostrežna, 3x tedensko pa v hotelu priredijo večer dagenj.

Ključni tekmovalni podatki
LOKACIJA:
Neum

TERMIN:
7 dni med 26. 6.-10. 7. ali med 14.-21. 8. 2010

ŠTEVILO OSEB:
2 odrasla + 2 otroka do 12. leta

CENA (informativno):
578,00 €

ODDAJ
GLAS
Galerija slik

Turistična agencija Tentours
TENTOURS je bil ustanovljen leta 1988 kot ena prvih zasebnih turističnih agencij v Sloveniji. Smo tudi ena redkih agencij, ki ji je v zacetku kot mali agenciji uspelo preiti čez vse viharne čase, ki so pri nas zaznamovali preteklih 15 let. Uspelo nam je razširiti svojo ponudbo, se utrditi na slovenskem trgu ter s svojim solidnim poslovanjem poseči v turistično dogajanje tudi preko meja.
Podatki o tekmovalcu
Naslov:
Ljubljanska 85, Domžale

Telefonske Št.:
(01) 724 02 20

E-mail:
info@tentours.si

Spletna stran:
http://www.tentours.si/

Glasovanje je zaključeno!
Zmagovalci in nagrajenci bodo objavljeni jutri, 15.6.
Organizator izbora
Top družinska ponudba je:

Pokrovitelja izbora sta: