DRUŽINSKE POČITNICE NA CELINI >
Aktivne počitnice ob reki Kolpi

Preživite aktivne počitnice v mobilnih hišicah v kampu Podzemelj ob reki Kolpi, letošnji dobitnici naziva Evropska destinacija odličnosti. Kamp je lično urejen, ima restavracijo, otroška in športna igrišča. Kopališče je urejeno, primerno tudi za najmlajše. Bližnja okolica nudi možnosti za: kolesarjenje, pohodništvo, jahanje, izlete po Krajinskem parku, čolnarjenje s kajaki, kanuji in rafti, …

Mobilne hišice Adria nudijo udobje štirim odraslim in dvema otrokoma. So v neposredni bližini Kolpe. Imajo leseno, senčno teraso ter so klimatizirane. Za 4+2 osebi nudijo spalnico, sobo z dvemi ležišči, opremljeno kuhinjo, wc/tuš s toplo vodo, Sat TV. Poleg hišic je dovolj prostora za avto, motor in za otroško igro.

Ključni tekmovalni podatki
LOKACIJA:
Podzemelj

TERMIN:
7 dni med 1.-31. 8. 2010

ŠTEVILO OSEB:
2 odrasla + 2 otroka do 12. leta

CENA (informativno):
518,00 €

ODDAJ
GLAS
Galerija slik

Turistična agencija Adria Holidays
Pozdravljeni med nami, dopustniki svobode!

Če cenite, da zjutraj namesto v dvigalo stopite na svež zrak in si na lastni terasi v naravi privoščite jutranjo kavo, zvečer pa se namesto v spalno vrečo zleknete v udobno posteljo, potem si oglejte našo ponudbo destinacij kjer lahko bivate v mobilni hišici, na www.adria-holidays.net.

Zakaj je ta oblika dopusta doživela v zadnjih letih nesluten vzpon po celi Evropi je na dlani: Za zmerno ceno ponuja svobodo campinga ter udobje male vile. In Pika. Več vas glede samega objekta ne zanima. O toliko bolj pomembnih stvareh boste razmišljali, ko se boste odločali za dopust. Si želite morja in sonca? Jadrate? Igrate golf? Imate raje gore? Ali morda reke in podeželje? Wellness? Želite spoznati še eno evropsko mesto?

Tudi zato je naša ponudba edinstvena, kar vam pomaga najti stvari, ki so res pomembne za dopust, ki ga boste pomnili še dolga leta.

Svoboda je naše vodilo. Turistična agencija Adria Holidays. Oglejte si našo ponudbo na www.adria-holidays.net
Podatki o tekmovalcu
Naslov:
Podbevškova 13, Novo mesto

Telefonske Št.:
(07) 393 53 02

E-mail:
adria.holidays@adria-plus.si

Spletna stran:
http://www.adria-holidays.net/si/

Glasovanje je zaključeno!
Zmagovalci in nagrajenci bodo objavljeni jutri, 15.6.
Organizator izbora
Top družinska ponudba je:

Pokrovitelja izbora sta: