TABORI, ŠOLE IN KOLONIJE ZA OTROKE >
Poletni tabor za otroke v ameriškem stilu

V Savudriji so leta 2003 zgradili prvi evropski tabor v ameriškem stilu aktivnega preživljanja počitnic. Poleti bodo tudi slovenski otroci med 8. in 17. letom starosti lahko med vrstniki z vsega sveta preživeli dva čudovita tedna dogodivščin in številnih aktivnosti.

Dva tedna nepozabnega poletja, polnega iger, smeha, tekmovanj in ustvarjanja v več kot 40 raznovrstnih športnih in kulturnih aktivnostih, bosta občutno izboljšala njihovo znanje angleškega jezika. Igre v vodnem parku, plezanje in spuščanje po vrveh, sabljanje, smučanje na vodi, jahanje, modni tečaj, noč v indijanski vasici, večerni taborni ogenj in še in še.

Letos sta znova na voljo tudi programa za starejše najstnike Teen Adventure in Teen Sailing Camp, ki obsegata teden dni bivanja v taboru, teden dni pa se najstniki potepajo po jadranski obali.

1. termin: 20. 6. - 26. 6.
2. termin: 27. 6. - 10. 7.
3. termin: 11. 7. - 24. 7.

Ključni tekmovalni podatki
LOKACIJA:
Savudrija

TERMIN:
6 ali 13 dni med 20. 6. in 24. 7. 2010

ŠTEVILO OSEB:
1 otrok med 8. in 17. letom

CENA (informativno):
495,00 € - 1.135,00 €

ODDAJ
GLAS
Galerija slik

STA Ljubljana
STA Ljubljana in Zagreb, potovalna agencija, ki je predvsem med mladimi dobro poznana kot specialist za individualna potovanja, letalske vozovnice terdelo in prakso v tujini za študente, spada v mrežo STA Travel, ki ima poslovalnice po vsem svetu, zato se lahko naše stranke nanje obrnejo tako rekoč v vsakem večjem mestu v številnih državah sveta.

Agencija slovi po tem, da tako starejšim kot predvsem mladim [do 26 let in študentom do 34 let] ponujamo ugodne cene letalskih vozovnic za različne svetovne destinacije, ki veljajo do 12 mesecev. Agencija je po svetu znana po fleksibilni in cenovno ugodnejši možnosti spremembe datuma leta zadnji hip, ugodnih cenah sestavljenih letalskih kart in možnostih t. i. open-jaw letalskih kart, kjer se med različnimi mesti na poti popotnik premika sam in nato nadaljuje pot z drugega letališča.
Podatki o tekmovalcu
Naslov:
Ajdovščina 1, Ljubljana

Telefonske Št.:
(01) 439 16 90

E-mail:
info@staljubljana.com

Spletna stran:
http://www.staljubljana.com/

Glasovanje je zaključeno!
Zmagovalci in nagrajenci bodo objavljeni jutri, 15.6.
Organizator izbora
Top družinska ponudba je:

Pokrovitelja izbora sta: