IZLET ZA VSO DRUŽINO >
Izlet z ladjo v Benetke

Popeljite se na nepozaben enodnevni izlet v Benetke iz Pirana z ladjo DORA. Udobno vožnjo do najlepšega vodnega mesta na svetu bomo izkoristili za kratko predstavitev bogate zgodovine in se takoj po prihodu v Benetke podali raziskovati znamenitosti tega enkratnega mesta ob severozahodni jadranski obali.

Kanali nadomeščajo ulice, plovila avtomobile, tovornjake, avtobuse in vsa ostala cestna prevozna sredstva. Po 45-minutni vožnji skozi laguno boste pristali v pristanišču "San Basilio" predvidoma ob 11 uri.

Skupaj z vodniki se boste sprehodili od pristanišča San Basilio do trga Sv. Marka. Po prihodu na trg Vam bodo vodniki razkazali vse znamenitosti na trgu. Po ogledu boste imeli prosto za sprehod do mostu Rialto, vendar vam svetujemo, da se prepustite predlogom vodikov in izkoristite sledeče možnosti (proti doplačilu):

- organizirano kosilo,

- vožnjo z romantično beneško gondolo,

- motorni vodni taksi po glavnih kanalih mesta (Canal Grande). Vodni taksi ima poleg vožnje po glavnih kanalih tudi prednost, da vas po končani vožnji pripelje nazaj v pristanišče.

Vse tri možnosti lahko rezervirate pri vašem vodniku na ladji med jutranjo plovbo do Benetk. Benetke boste zapustili ob 17:00. Prihod v Piran je predviden ob 20:00.

Ključni tekmovalni podatki
LOKACIJA:
Piran - Benetke

TERMIN:
vsako soboto do 25. 9. 2010

ŠTEVILO OSEB:
2 odrasla + 2 otroka do 12. leta

CENA (informativno):
146,00 €

ODDAJ
GLAS
Galerija slik

TOP LINE d.o.o.
TOP LINE d.o.o. Portorož je zasebna turistična agencija s sedežem v Portorožu, ustanovljena junija 1990. Ekipa zaposlenih z dolgoletnimi izkušnjami v turizmu in znanjem več tujih jezikov, skupaj s predstavniki v glavnih turističnih destinacijah, nudi dostop do turističnih aranžmajev v vseh sosednjih državah.

Začetki TOP-a (Turistične organizacije Portorož) segajo v leto 1980, ko je ta organizacija prevzela upravljanje celotne turistične destinacije - Portoroža in okolice. V letu 1990 ustanovljena agencija TOP LINE je nasledila TOP v komercialnem delu poslovanja. Pred nekaj leti so se pojavile nove turistične agencije s podobnimi imeni in cilji poslovanja, toda z dolgoletno prisotnostjo na turističnem trgu, kakovostnimi storitvami in predanostjo našemu delu, smo uspeli ohraniti vodilno pozicijo in prepoznavnost.
Podatki o tekmovalcu
Naslov:
Portorož, Obala 114

Telefonske Št.:
(05) 674 71 60

E-mail:
rezervacije@benetke.com

Spletna stran:
http://www.benetke.com/

Glasovanje je zaključeno!
Zmagovalci in nagrajenci bodo objavljeni jutri, 15.6.
Organizator izbora
Top družinska ponudba je:

Pokrovitelja izbora sta: