DRUŽINSKE POČITNICE NA CELINI >
Poletno doživetje v Termah Olimia

Predstavljajte si dneve ob bazenih in pitju osvežilnih napitkov, brezskrbnemu zabavanju ob igrah v vodi, na nočnih kopanjih, ob sproščanju pod spretnimi rokami maserjev ter ob radovednemu odkrivanju kraja in tradicije. Poletje v Termah Olimia je pravljično, saj je obdano s čudovito pokrajino, ki je morete spregledati, ko se sprehajate po poteh in ko raziskujete kraj Olimje, ki je v letu 2009 postal najlepša evropska vas. Vsi skupaj boste uživali v bazenih Termalnega parka Aqualuna in v bazenih Termalija, še najbolj uživali prav vaši najmlajši. Kričali bodo od vzhičenosti in občutka svobode, ko se bodo že 52-ič spustili po številnih toboganih.

Da boste pri nas doživeli najboljše počitnice, smo v Hotelu Breza**** pripravili: 5 paket/4 x polpenzion, ki vključuje: 4x polpenzion, kopanje v vseh bazenih s termalno vodo: v bazenih Wellness centra Termalija, v hotelskem bazenu, v Termalnem parku Aqualuna in v Termah Tuhelj, aquaaerobiko po programu, popust na celodnevno vstopnico za največji savna svet v Sloveniji, s programi vrtinčenja zraka, posvet pri zdravniku pri bivanju 4 noči in več, testiranje vida v optičnem studiu Gobec pri bivanju 4 noči in več, telovadbo za "dobro jutro", uporabo fitness studia, bogat dnevni program športne-kulturne-zabavne in izletniške animacije, animacijo v "Mini klubu" za najmlajše, zabavna nočna kopanja – ob sobotah, vsak večer – živa glasba za ples v Gostišču Lipa.

Cena velja za za bivanje med tednom (nedelja–četrtek ali ponedeljek–petek).

Ključni tekmovalni podatki
LOKACIJA:
Podčetrtek

TERMIN:
5 dni med 1. 6.-19. 7. ali 15. 8.–24. 10. 2010

ŠTEVILO OSEB:
2 odrasla + 1 otrok do 12. leta

CENA (informativno):
214,20 €

ODDAJ
GLAS
Galerija slik

Terme Olimia
Kakovostna wellness in zdravstvena ponudba, najsodobnejši Wellness Orhidelia s svojo inovativno ponudbo bazenov in savn, odlični lepotni programi, terapije, vodna doživetja v Oazi bazenov ali v Termalnem parku Aqualuna, možnosti rekreacije, spogledovanje naravnih in kulturnih znamenitosti, svojevrstna voda, čist zrak, mir in privlačnost narave sestavljajo mozaik prerojenega življenja v Termah Olimia.

Za nežno razvajanje, za drugačen pogled na dan in noč ter za vaš oddih čisto drugače obiščite Wellness hotel Sotelia****. Njegova posebnost je tesna povezanost z naravo. Njegova lega, njegova razgibana struktura, zelene strehe in velike svetle površine ustvarijo občutek harmonične povezanosti z okoliško naravo.
Podatki o tekmovalcu
Naslov:
Zdraviliška cesta 24, Podčetrtek

Telefonske Št.:
(03) 829 70 00

E-mail:
info@terme-olimia.com

Spletna stran:
http://www.terme-olimia.com/si/

Glasovanje je zaključeno!
Zmagovalci in nagrajenci bodo objavljeni jutri, 15.6.
Organizator izbora
Top družinska ponudba je:

Pokrovitelja izbora sta: