simonka -> RE: Montignac (12.2.2008 12:57:41)
|
HALO PUNCE MOJE. Se me še spomnite. Debela vesela deklica, ki je 7.7.2007 začela z montijem. Sem še vedno vesela, ne pa več debela, ha ha . Uspelo mi je iz 97 na 68 kg. Tako vsem za vzpodbudo, da je Monti res zakon.Saj sem vas tu in tam malo še prebirala, ampak dva mala otročka in druge obveznosti, pa res ni bilo časa za forum. Zdaj se vračam nazaj v službo in tam bo že malo več časa. Priznam, da prve mesece diete res nisem nič telovadila, sem pa zato zdaj zadnje štiri tedne skoraj vsak dan na orbitreku. Imam tega iz top shopa in sem z njim zadovoljna. Telovadim med 30 in 40min. Najprej so se mi kilce ustavile, zdaj pa je padla še tistih par zadnjih kilc. Je pa res da sem se navadilatega načina prehranjevanja in bom kar tako nadaljevala, je pa res tudi , da na praznovanjih in kakih posebnih dnevih pojem kar mi pride pod roke, Rudi v času diete sem se kar dostikrat "pregrešila" , pa ni bilo kaj narobe. Tako kot je ena punca napisala ko se ti kaj res zalušta pa kar pojej. Imam zapisane jedilnike, če katero zanima, verjetno pa jih tako ali tako že imate. Tako drage Montike si pišemo in se vzpodbujamo. En lep pozdravček in lepo [image]http://www.ani3.dk/sjov04/sjov550/billed2glas.gif[/image]VALENTINOVO.
|
|
|
|