simonka -> RE: Montignac (13.2.2008 12:08:51)
|
Hvala punce za čestitke. Pošljite mi vaše e maile na ZS pa vam bom poslala moje jedilnike in zapiske na vaše naslove. Je pa res , da je dosti povlečenih iz interneta , nekaj pa tudi mojih. So pa mi fejst pomagali pri dietki. Imam tudi Montignakovo knjigo Jem, torej hujšam v elektronski obliki če jo katera želi. Mojamura res nimam nič kaj prevelike kože [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] zgleda da je kar elastična, je pa res , da sem dobila nekaj strijic - ampak zanemarljivo. Na orbitrek se jaz spravim zveče, ko možek z fantkoma nori, jaz pa povečini gledam zraven tv, da mi hitro mine. Po telovadbi pa več ne jem. To je pomembno. Snorlax te kilograme sem izgubila od 07.07.2007 do danes. Motivacija pa mi je bila vaganje. Zjutraj sem se vsaki dan zvagala, razen dneve ko sem "grešila". V nosečnosti sem se zredila 46 kg in ko sem prišla iz porodnišnice sem jih imela 92kg. Ker dojim sem bila prepričana, tako pravijo nekatere mame, da bom hitro izgubile kg. Ko pa sem 4 mesece po porodu stopila na vago me je kap, saj sem imela spet skoraj 98 kg. In takrat sem se odločila, da moram nekaj storiti. Kar nekaj časa sem iskala ustrezno dieto, saj nisem hotela, da bi izgubila melko alo, da bi bila nervozna, to pač kar se pri nekaterih dietah dogaja. No takrat sem slišala za Montinjaka in to je bila prava stvar. Na zdravniškem pregledu, ko so mojemu malčku vzeli kri , sem bila zelo pohvaljena, da ima super kri in odlično napreduje glede na to, da je izključno dojen. Takoj so me vprašali s čem se prehranjujem. No to mi je bila še ena potrditev , da je to to.Glede "pregrehov" pa ja sem jih večkrat naredila saj čisto se vsemu ne moraš odpovedati. No in ker sem imela lahko te pregrehice sem imela tudi voljo. Sem pa skozi pila samo vodo in čaj ROOBIS ki se kupi v trgovinah. Evo letim k malčkom pa si pišem. Danes kosilo repa in kašnate (kašnate niso čisto po Montiju saj je zraven riž) bolje so pečenice, ampak sedaj nisem več tako fejst striktna. Lepo se imejte in si privoščite dobro [image]http://www.ani3.dk/sjov04/sjov550/billedsteg.gif[/image].
|
|
|
|