cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

24 močnih fotografij brazgotin carskega reza

V prizadevanju za razbijanje stigme okoli carskega reza matere na družabnih omrežjih vse pogosteje prikazujejo brazgotine po carskem rezu. Te močne fotografije so dokaz, da način rojstva ni niti približno tako pomemben kot dejstvo, da ste rodile.

24 močnih fotografij brazgotin carskega reza

V filmih je porod po navadi prikazan kot dramatičen prizor v porodni sobi, kjer ženska več ur trpi bolečine, preden rodi naravno. Po najnovejših razpoložljivih statističnih podatkih Centrov za nadzor in preprečevanje bolezni se v resničnem življenju nekaj več kot tretjina porodov konča s carskim rezom.

V 33 odstotkih od skoraj štirih milijonov rojstev na leto se otrok rodi z rezom v ženski trebuh in maternico. Večina mam ne načrtuje carskega reza. Če je otrok postavljen v medenično lego, če mati nosi dvojčke ali ima zaplete, se možnost carskega reza vsekakor poveča. 

 

PREBERITE TUDI: Carski rez je zahtevna operacija


Ne glede na to, kako rodiš - vaginalno ali s carskim rezom - rodiš otroka. Včasih se to dejstvo izgubi zaradi stigme, povezane s carskim rezom.

Nekaterim materam se zdi, da kot so zamudile porod, ki so si ga zamislile, ker niso rodile naravno in niso doživele nožničnega poroda.

Druge se sramujejo, ker so bili operirane.

V prizadevanju za razbijanje stigme okoli carskega reza matere na družabnih omrežjih vse pogosteje prikazujejo brazgotine po carskem rezu.

Njihove močne fotografije in zgodbe so dokaz, da način vašega rojstva ni niti približno tako pomemben kot dejstvo, da ste rodile.

V galeriji zgoraj si poglejte 24 močnih fotografij brazgotin carskega reza.


Vir: Ringeraja.rs


news-img

Ko otrok raste, z njim tudi mi in naše skupno veselje

Otroci se v prvih letih zelo hitro razvijajo, zato moramo njihovemu razvoju posvetiti posebno pozornost. Nudimo jim varno okolje za nemoten gibalni razvoj in jih razveselimo s koristnimi igricami.

favorite-img

Oglasno sporočilo

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem